Tilbudsskilte

Kæmpe udvalg af tilbudsskilte

Skal der være udsalg i butikken, og skal kunder informeres om dette i vinduer i butikken etc.? Så har vi løsningen herunder, i vores udvalg i flotte tilbudsskilte. Vi arbejder lige nu hårdt på, at udvide vores udvalg yderligere, end det allerede er tilfældet. Ønsker man det, så kan tilbudsskiltene nemt kombineres med andre skilte og mærker, fra de andre kategorier her på boxel.dk. Fordi at tilbudsskiltene er fremstillet i vandfolie, er de utroligt nemme at montere. Man påfører blot ruden vand med en vandforstøver, monterer derefter folien og glatter ud med en skraber. Det kunne stort set ikke være nemmere eller hurtigere. Vi har også mulighed for at lave folie til dit vindue, hvor du selv vælger tekst og måske en anden baggrundsfarve. Uanset om du vælger den fortrykte folie eller den med valgfri tekst, skal de nok skabe opmærksomhed omkring dit salg.

Her hos Boxel.dk kan du være sikker på, at du finder de tilbudskilte, der passer til netop dine tilbud. Du kan finde forskellige varianter, både klistermærker, folie og skilte til vinduerne, der vil gøre dine kunder opmærksomme på dine tilbud.

Du har mulighed for at finde den helt rigtige løsning, når du leder efter tilbudsskilte, da vi har et bredt udvalg på dette. Blandt andet kan du finde skilte med specifikke procenter eller kroner, så folk kan se hvor meget de sparer når de vælger dine produkter.

Da tilbudsskilte fra Boxel.dk er lavet i vandfolie, er de utroligt nemme at sætte på vinduerne. Du skal blot påføre ruden med vand fra en vandforstøver, sætte folien på og glatte ud med en skraber. Det er nemt og hurtigt, og kan let gøres inden butikken åbner.

 

Tilbudsskilte til alle formål

Du kan også finde tilbudsskilte, der gør det muligt for dig, at have dine egen tekst på. Det vil gøre det mere personligt for dine kunder, og du kan eventuelt gøre opmærksom på noget helt unikt. Den definerende tekst vil være en god måde, at fortælle dine kunder om et jubilæum, eller glæde en kollega med et tillykke. Du kan helt selv vælge, hvad der skal stå, om det er til kunderne eller kollegaerne, eller måske begge. 

Du vil med sikkerhed finde de former for tilbudsskilte du søger her hos os. Vi har et bredt udvalg, men søger stadig på at udvide vores udvalg, så du kan have endnu mere at vælge imellem, næste gang du er forbi. Vi kan dog alligevel tilbyde de mest normale skilte, så du kan stadig finde det du har behov for her hos Boxel.dk.