Silkepapir

Silkepapir til forskellige formål

På boxel.dk finder du et stort og smukt udvalg af silkepapir som kan anvendes til mange forskellige formål. Silkepapiret kan sammen med cellofanen gøre din indpakning af blomster endnu smukkere. Find den farve som matcher med dine blomster. Vi har mange forskellige farver på boxel.dk. Silkepapiret kan også anvendes til indpakning af lingeri, accessories, souvenirs og meget meget mere. Vores gaveposer er derfor et oplagt valg til at fuldende din indpakning af lingeriet eller de forskellige accessories. Vi har på boxel.dk bl.a. farverne hvid, beige, brun, sort, grå, gul, orange, vinrød, bordeauxrød, rød, lyserød, pink, fuchsia, lilla, violet, blå, turkis og limegrøn. Vi har ligeledes 3 forskellige pakker med 5 forskellige assorterede farver.

Her hos Boxel.dk finder du et bredt udvalg af silkepapir, der kan anvendes til mange forskellige formål. Der er forskellige måder at pakke noget ind på, og med silkepapir kan du få det til at virke mere elegant, og det egner sig godt til at tilføre noget helt unikt over skrøbelige genstande.

Det er også en god måde at pakke blomster ind i, sammen med cellofanen vil det gøre det endnu smukkere og unik. Det er med sikkerhed en god ide at have i blomsterbutikken, der kan bruge det til de forskellige buketter der laves. Da der er et så bredt udvalg af farver vil du med sikkerhed finde den farve, der passer til dit formål, uanset om det er blomster eller andet.

 

Silkepapir i forskellige farver 

I en undertøjbutik er det også ideelt, at bruge silkepapir, der tilfører noget elegant over det lingeri der pakkes ind. Det er anvendeligt på mange måder, og kan med den skrøbelighed det repræsenterer, være det helt rette valg til en gave som lingeri.

Det er også helt unikt at anvende til accessories eller souvenirs, da det vil give den fuldendte detalje, som du søger. Det er en god ide, at have i din butik, men kan sagtens anvendes i hjemmet. Det er også noget du kan lege med på andre måder. Du kan være kreativ med det, og skabe noget helt unikt til pynt eller andet.

Her hos os kan du vælge mellem flere forskellige farver, du kan dog også vælge en af vores 3 pakker med 5 forskellige assorterede farver.