Gavepapir

En gave pakket ind i flot gavepair er med til at gøre glæden ved at give en gave større. På boxel.dk har vi gavepapir til enhver lejlighed. Vi har et stort udvalg af gavepapir som er ensfarvet, med mønster eller motiv samt med børnemotiv. Gavepapiret fås på ruller i forskellige længder på 35 cm, 50 cm og 70 cm. Gavepapiret er som sagt med til at gøre glæden ved at give en gave større og for at sætte prikken over i'et på den flotte indpakning, har boxel.dk også et stort udvalg af gavebånd, som du finder under emballage. Se vores udvalg og find det gavebånd som passer til dit gavepapir.

 

Kæmpe udvalg af smukke gavepapir

 

Gavepapir er altid en fordel at have på lager. Her på siden finder du gavepapir alle slags farver og størrelser. Kvaliteten er i top på alle vores ruller af gavepapir, da vi hos boxel.dk ved hvor irriterende det er, når ens gavepapir ikke holder til helt almindelige indpakningsopgaver. Du finder derfor kun gavepapir med kvalitet, der kan holde til indpakning af små og store gaver uden at revne eller flække under arbejdet med indpakningen. Vores udvalg spænder bredt i rullestørrelser, hvor vi har inddelt vores gavepapir i underkategorierne; Gavepapir i 35 cm rullebredde, Gavepapir i 50 cm rullebredde og Gavepapir i 70 cm rullebredde. De forskellige størrelser af ruller har et bredt og spændende udvalg af mønstre og farver, så der er uden tvivl noget gavepapir, du vil falde for. I kategorien; Gavepapir i 35 cm og 50 cm rullebredde finder du et dejligt udvalg af gavepapir med forskellige skønne farver. Disse ruller er specielt anvendelige i privaten eller hvis du har en butik med små varer, der ikke kræver kæmpe ruller af gavepapir. I vores udvalg af gavepapir i 70 cm rullebredde finder du også gavepapir med forskellige designs og disse ruller er specielt egnet til brug i butikker, hvor der sælges store varer. Klik rundt på siden og find lige det gavepapir, der passer til dine behov og genstande, så du kan give dine gaver en perfekt afslutning med en flot og kvalitetsbevidst indpakning. Skulle du have brug for professionelt udstyr til afrivning af gavepapir, så har vi også et bredt udvalg af udstyr til indpakning af gaver hos os, der kan lette indpakningen og dermed gøre selve slutresultatet perfekt. Har du brug for mere information om vores udvalg af gavepapir, så kontakt endelig boxel.dk. Vi er klar på at hjælpe dig.

 

I 35 cm rullebredde kan vi pt. tilbyde gavepapir med slangeskindspræg i farven hvid. Dette gavepapir er rigtig flot, så det kan sagtens benyttes til alle de forskellige lejligheder, hvor der skal gives gaver. Gavepapiret i 35 cm rullebredde kan bruges til mange forskellige gaver, og hvis du skal have pakket større gaver ind, har vi selvfølgelig også gavepapir til det. Under gavepapir i 70 cm rullebredde har vi et bredere udvalg af gavepapir med motiv, børnemotiv, mønster eller som ensfarvet. Så læs mere om vores gavepapir i 35 cm rullebredde herunder, og få det til en god pris.

 

Kvalitets gavepapir i 35 cm rullebredde

 

Gavepapir i god kvalitet gør indpakningen af dine gaver meget lettere, hvilket er noget vi hos boxel.dk sætter pris på. Her på siden finder du derfor det bedste gavepapir i 35 cm rullebredde på markedet. Kvaliteten af vores gavepapir i 35 cm rullebredde er nøje udvalgt med fokus på at papirkvaliteten skal være i top, sådan at det ikke skabe problemer, når gaverne skal pakkes ind. Gavepapir i 35 cm rullebredde er yderst velegnet, hvis det er små genstande, der har brug for en fin indpakning. Bredden på de 35 cm sikre dig en let håndtering af rullen under arbejdet med indpakningen, hvilket også giver dig mulighed for at slutte indpakningen på en pæn måde. Yderligere gør papirkvaliteten i vores gavepapir i 35 cm rullebredde at papiret ikke revner eller folder på en grim måde. Gavepapir i 35 cm rullebredde er velegnet til privat brug, da de ikke fylder alverdens og derfor let kan pakkes væk i et skab. Har du en butik hvor du sælger mindre genstande, vil gavepapir i 35 cm rullebredde også være en fordel, da det vil lette arbejdet med at pakke kundernes gaver ind. I forlængelse af dette kan du også finde udstyr på vores shop såsom afrivningsstativer, hvilket kan gøre din arbejdsrytme mere flydende for dine medarbejdere bag disken. Tag et klik rundt i vores udvalg af gavepapir i 35 cm rullebredde og find lige det gavepapir, der falder i din smag. Har du brug for at pakke større genstande ind, kan du også klikke videre på vores side og finde gavepapir med større rullebredder, hvilket kan være en stor fordel med store gaver, der skal indpakkes, så papiret kan nå hele vejen rundt.

 

I 50 cm rullebredde kan vi på nuværende tidspunkt tilbyde ensfarvet gavepapir i rød. Dette gavepapir er rigtig lækkert, så det vil helt sikkert vække glæde, når man ser en gave indpakket i det. Du får hele 250 meter gavepapir, når du køber en rulle, så der kan pakkes mange gaver ind med en enkelt rulle gavepapir i 50 cm rullebredde. Skal du have gavepapir med en større rullebredde, kan vi også klare det. Under gavepapir i 70 cm rullebredde har boxel.dk et bredere udvalg af gavepapir med motiv, børnemotiv, mønster eller som ensfarvet.


Flotte gavepapir i 50 cm rullebredde

 

Gavepapir i 50 cm rullebredde er en traditionel størrelse for gavepapir, der med sin bredde giver en stor fleksibilitet i forhold til forskellige størrelser af gaver, der ønskes indpakket. Her på vores side har vi samlet et udvalg af gavepapir i 50 cm rullebredde, der er nøje udvalgt med fokus på papirets kvalitet og farve. Vi ved at en gave fortjener en flot indpakning, hvilket er grunden til, at vi kun har samlet gavepapir i 50 cm rullebredde, der lever op til vores egne kvalitetskrav. Gavepapir i 50 cm rullebredde er en fleksibel bredde for gavepapir, hvor det giver mulighed for at pakke små og store gaver ind, så det ikke er nødvendigvis at have et større lager af gavepapir i mange forskellige bredder. Så om du har brug for kvalitetsbevidst gavepapir i 50 cm rullebredde til privat indpakning af gaver til dem du holder af eller hvis du har brug for gavepapir i 50 cm rullebredde til din butik, så er der helt sikkert noget for dig her på siden. Skulle du også have brug for gavepapir i andre rullebredder, så kan vi også være behjælpelige med det. Hos boxel.dk forhandler vi også gavepapir med rullebredderne 30 cm og 70 cm, hvilket også består af et udvalg af gavepapir af høj kvalitet og skønne designs. Tag et klik rundt i udvalget af gavepapir i 50 cm rullebredde og find noget dejligt gavepapir, der kan give din gave det sidste skønne udtryk, så gaven fremstår med identitet og skønhed. Hvis gavepapir ikke er nok pynt til gaven, så kan vi også tilbyde et bredt og spændende udvalg af gavebånd, gaveposer og andet på vores shop, så din gaveindpakning bliver fuldendt.

 

I 70 cm rullebredde kan boxel.dk tilbyde gavepapir med mønster og motiv, gavepapir med børnemotiv samt som ensfarvet. Derudover har vi gavepapir i 70 cm rullebredde i form af julegavepair, som med fordel kan bruges til juletiden. Du får gavepapiret til en god pris, så hvis du mangler gavepapir i flot design og god kvalitet, så kig nærmere på vores udvalg herunder. Vores gavepapir fås i store ruller, så en enkelt rulle gavepapir kan række til mange gaver. For at fuldende din gaveindpakning så husk også at se vores store udvalg af gavebånd.


Gavepapir i 70 cm rullebredde til store gaver

 

Skal der pakkes store gaver ind, så kan vi hos boxel.dk varmt anbefale vores udvalg af gavepapir i 70 cm rullebredde. Gavepapir i 70 cm rullebredde er en kæmpe fordel, hvis du skal pakke store gaver ind. Fordelen ved at anvende gavepapir i 70 cm rullebredde er hovedsageligt at den ekstra bredde i forhold til den traditionelle 50 cm rullebredde, gør det meget nemmere at få papiret til at række hele vejen rundt om gaven. Du får derfor meget nemmere ved at pakke store gaver ind, uden at du skal klippe og klistre stykker sammen for at dække gaven. Vi har derfor samlet et dejligt udvalg af gavepapir i 70 cm rullebredde her på siden, så du ikke skal bruge for lang tid på at bøvle med din indpakning af store gaver. Udvalget er nøje udvalgt efter kvalitet, hvilket betyder at vores gavepapir i 70 cm rullebredde kan holde til at blive arbejdet med uden at revne eller få grimme folder. Når du bruger gavepapir i 70 cm rullebredde kan det være en fordel at have rullen opsat i et stativ, da gavepapir i 70 cm rullebredde godt kan være lidt svært at håndtere. Vi forhandler derfor også stativer og andet udstyr til at gøre din indpakning nemmere og knap så tidskrævende. Alt vores udstyr til indpakning har samme kvalitetskrav som gælder for vores gavepapir, så ikke giver unødvendige problemer under arbejdet med dine store gaver. Tag et klik rundt i vores udvalg af gavepapir i 70 cm rullebredde med skønne designs og supplere det med kvalitetsudstyr, så dine store gaver kan få det flotte slutresultat du ønsker dig.