Rejsestativer

Praktiske rejsestativer i hårdføre materialer

Rejsestativer eller konfektionsstativer kan bruges af alle og til mange formål. Er du sælger på fuld tid eller home party sælger kan du nemt bruge vores rejsestativ, fordi stativet er nemt at slå sammen og tage med i bilen. På kontoret, i showroomet eller derhjemme kan du også bruge disse stativer på samme måde som konfektionsstativerne. På boxel.dk har vi rejsestativer, som kan klappes helt eller halvt sammen og justeres i højden.

Tøjbutikker har ofte behov for at transportere tøjet, for eksempel i forbindelse med tøjmesser og her hos Boxel.dk har vi i den sammenhæng et bredt udvalg af rejsestativer. Disse produkter er også kendt som konfektionsstativer og vi fører en række smarte modeller til aldeles skarpe priser.

Kunne du for eksempel tænke dig en halvt eller helt sammenklappeligt model med hjul så er vores udvalg bestemt værd at kigge nærmere på. Vi fører modeller i flere forskellige størrelser og i hårdføre materialer så de kan holde til turene. Derudover forhandler vi også kollektionsposer med kuffertluk, der beskytter tøjet imod pletter og skader, og som nemt kan hænges på stativet. 

Du er som altid velkommen til at sende os en mail eller ringe på telefon 88 18 41 94 hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget eller særlige produkter. Vi ser frem til at høre fra dig!