Buksebøjler

Vis tøjet frem med elegante buksebøjler

Mangler butikken bøjler til bukser eller vil du gerne kunne hænge dine egne i et skab derhjemme så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler et omfattende udvalg af buksebøjler i god kvalitet og til skarpe priser, som du kan se nærmere på lige her.

Her på siden finder du et udvalg i buksebøjler, der passer ind i enhver tøjforretning. Lige nu forhandler vi buksebøjler i flere forskellige størrelser, som varierer fra 41½ cm, og helt ned til 25 cm. Udover den klassiske type buksebøjler, så forhandler vi lige nu også smarte jeanskroge på 9 cm, som er et fedt alternativ til de mere traditionelle typer bøjler. Her på boxel.dk finder du altid enhver type butiksindretning, altid til en stærk pris. Se en del af udvalget herunder.

Hvad end du skal bruge modeller med stang eller med klemmer så fører vi flere forskellige typer der garanteret kan matche dine behov. Vores udvalg består blandt andet af modeller i plast, træ og metal, samt nogle med sort skumgummi for at undgå for kraftige folder. Vi kan tilbyde produkter i flere størrelser og altid til ganske fornuftige priser. Kunne du tænke dig kroge til jeans eller måske karabinhager i aluminium, kan vi også her vække din interesse.

Klik på de enkelte produkter herover og læs mere, eller kontakt vores kundeservice på mail eller telefon 88 18 41 94.