Mannequiner med hoved

Stort udvalg af mannequiner med hoved

Ovenfor finder du vores store udvalg i flotte mannequiner med hoved. Dette er den kendte standard form for mannequindukker, som egner sig rigtig godt til mange sammenhænge, og passer perfekt ind i tøjbutikker etc. Vi forhandler altid et bredt og velassorteret udvalg i mannequiner med hoved, og har både herre- og damemodeller hjemme. Klikker du ind i nedenstående serier, så kan du se hele udvalget, og finde den model, som passer bedst ind i netop din butik.

Mannequiner er en vigtig detalje i de fleste tøjbutikker, da det giver mulighed for at præsentere det tøj der sælges, på den mest attraktive måde. Det kan være kombinationen af forskelligt tøj, der kan være lokkende for kunderne der kommer ind. Der findes dog flere forskellige typer, se dig om mellem vore forskellige modeller. 

Vil du gerne have mannequiner med hoved, så du kan vise et helt outfit med hat og det hele, eller bare fordi du synes det er pænere, så vil du finde det her hos Boxel.dk. Vi har et bredt udvalg af både mandlige, kvindelige og børne mannequiner, alle sammen kommer med hoved, arme og ben. Du kan også få dem i forskellige positurer, blandt andet siddende eller med en let skrå stilling. Med det store udvalg af mannequiner med hoved, kan du være sikker på, at der er en der passer til din butik. 

Mannequiner med hoved i sort og hvid

Du kan også vælge mannequiner med hoved i lyse og mørke farver og i flere højder, så du kan vælge det, der vil passe bedst til din butik. Du kan derfor også vælge det, der vil give mest mening i forhold til det der skal fremvises. 

Alle mannequiner med hoved kommer i en god kvalitet, så de kan holde til at blive brugt hver eneste dag. Det er en vigtig detalje for os, at der ikke er noget der går i stykker, når du bruger det ofte. Vi har derfor vores egne kvalitetskrav, som alle vores produkter lever op til. 

Har du spørgsmål angående vores produkter, så skal du blot henvende dig. Vi vil altid være klar til at besvare spørgsmål og vejlede dig, så du finder det du har brug for.