Udsalgsskilte

Kæmpe udvalg af udsalgsskilte

Skal du holde udsalg og mangler udsalgsskilte til dit vindue, har vi her på boxel.dk vores eget layout til dette. Der er flere varianter undervejs og der er mulighed for at kombinere med andre former for skilte og mærker. Udsalgsfolien lavet i vandfolie er utrolig nem at montere, påfør ruden noget vand med en vandforstøver, monter folien og glat ud med skraber - nemt og hurtigt. Hvad er et udsalg uden i øjenfaldende skilte - på boxel.dk finder du et spændende og anderledes udvalg. Vi har også mulighed for at lave folie til dit vindue, hvor du selv vælger tekst og måske en anden baggrundsfarve. Uanset om du vælger den fortrykte folie eller den med valgfri tekst, skal de nok skabe opmærksomhed omkring dit salg.

Din butik har med sikkerhed brug for, at der bliver gjort opmærksom på udsalg, og med udsalgsskilte fra Boxel.dk, kan du være sikker på, at det vil dine kunder blive opmærksomme på. Du kan finde forskellige varianter, både klistermærker, folie eller skilte til vinduet.

Du kan være helt sikker på, at du vil finde udsalgsskilte, der gør det muligt for dig at gøre dine kunder opmærksomme på de udsalg du har. Du vil finde det du har brug for uanset om du sælger noget til en specifik pris, eller har sat noget ned i procenter. Vi har nemlig et bredt udvalg, der gør det muligt for dig, at finde det du søger.

Du kan få et udsalgsskilt til vinduet, hvor du har mulighed for selv at vælge den tekst du vil have stående. Det giver dig mulighed for at gøre dit udsalg mere personligt, eller giver dig mulighed for at gøre opmærksom på jubilæum eller noget helt andet. Hvis du har behov for at der skal stå noget helt specifikt i vinduet, vil denne form for skiltning være helt ideel.

 

Udsalgsskilte i forskellige former og farver

Du vil uden tvivl finde de former for udsalgsskilte du har behov for i din butik. Der er nemlig et bredt udvalg her hos Boxel.dk, hvilket er gjort med den tanke, at du kan finde lige det, der passer til dine behov. Alle skiltene er lette at anvende og tage ned igen, så der vil ikke bruges for meget tid på det.

De findes i forskellige størrelser, så du kan vælge den skiltning, der passer bedst til din butik. Her på siden vil du let kunne finde den størrelse du søger, da du bare skal finde det lige under produktnavnet.