Tavler

Personligøre din skiltning med tavler

Herunder finder du vores udvalg i klassiske tavler, perfekte til opstilling i butiksområder. Særligt inden for restaurationsbranchen er denne type kommunikation velegnet, men anvendelsesmulighederne begrænser sig naturligvis ikke kun til dette. Lige nu har vi tavler hjemme i to forskellige størrelser, henholdsvis 85x54 cm og 133x68,5 cm. Samtidigt tilbyder vi også en flot opslagstavle, perfekt til opslag med informationer til kunder etc. Alle modellerne du finder herunder er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som med garanti vil holde sig flotte i lang tid frem. Prismæssigt holder vi altid et lavt niveau, både i denne kategori, og i de mange andre du finder her på boxel.dk.

For at gøre noget ekstra specielt, der kan gøre din skiltning både specielt, unik og personlig, så vil klassiske tavler være det absolut bedste valg. Det gør dine kunder opmærksomme på, at der er noget anderledes ved din butik eller restaurant. Du finder det rette udvalg af tavler og tavlekridt her hos Boxel.dk. 

Hvis du har en butik eller en restaurant, der har en nostalgisk følelse, der kan bringe folk tilbage til svundne tider, så vil tavler være den helt rigtige måde, at sætte udenfor. Det er noget der med det samme fanger folks øjne. Med en håndskrift der viser tilbud eller dagens menu, vil du have en mere personlig tilgang til dine kunder. De vil med det samme anerkende, at der er noget specielt ved din butik, restaurant eller cafe, og have lyst til at gå ind forbi.

Du kan finde tavler hos os i to forskellige størrelser, det er henholdsvis 85x54 cm og 133x68,5 cm. Du kan vælge ud fra, hvor meget plads der er ude foran butikken, cafeen eller andet, eller efter hvor stor du har behovet for at den er. Det er op til dig, at vælge den, der giver det rette udtryk for dine kunder, så de ser det med det samme.

 

Tavle og opslagstavle 

Foruden tavler kan du også finde en opslagstavle, der kan være god at have til at give informationer til dine kunder. Den kan dog også bruges i et miljø, hvor der kan hænges billeder af specifikke begivenheder eller andet sjovt. Alle vores produkter, om det er tavler eller kridt, kommer i kvalitet, så de kan holde til at blive brugt i lang tid. Hvilket selvfølgelig er en vigtigt for dig, hvis du har intentioner om at bruge den hver dag.

Du kan altid få hjælp og vejledning hvis du henvender dig til os, vi vil være klar til at besvare spørgsmål om alle vores produkter, uanset om det er tavler eller butiksinventar.