Pictogrammer

Pictogrammer til caféen eller butikken

Her på siden finder du vores udvalg i klassiske, selvklæbende pictogrammer. Denne type kundekommunikation er særdeles effektiv, og skaber et rart og velinformeret miljø i din butik. Vi har altid de mest udbredte typer selvklæbende pictogrammer hjemme, både til ”dametoilettet”, ”nødudgang”, ”mobiltelefon forbudt” og mange andre. Med et pictogram er det ganske let at informere dine kunder om retningslinjerne i din butik, og fordi mærkerne er selvklæbende, så er de nemme at sætte op og tage ned igen. Se nærmere på udvalget herunder, til kundevenlige priser, og naturligvis med hurtig levering lige til døren, så det altid bliver nemmest muligt for dig som kunde.

Det er vigtigt at du kan gøre dine kunder opmærksomme på, hvad der kan og ikke kan gøres i en butik. Det vil bedst kunne gøres med pictogrammer, der kan vise lige det, du har behov for at fortælle dine kunder. Du finder derfor også et udvalg af pictogrammer her hos Boxel.dk, der giver dig mulighed for at have et rart og velinformeret miljø i din butik.

Du kan finde de selvklæbende pictogrammer med forskellige motiver, der hver især fortæller det der er nødvendigt at sige. Det er blandt andet så du kan gøre opmærksomme på herretoilettet og dametoilettet, samt nødudgangen. Disse tre er nok dem, der er mest brugte i både butikker, virksomheder og restaurationer. Det er nemlig altid vigtigt, at kunne informere folk om dette.

Nogle steder kan det være nødvendigt med et forbud mod mobiltelefoner, eller hunde, og det kan du netop også finde pictogrammer om her hos Boxel.dk. Vi har de mest nødvendige pictogrammer, der kan være behov for i både butikker, virksomheder, restauranter og andre steder.

 

Selvklæbende pictogrammer

Da de er selvklæbende er det let og enkelt at sætte op i ruden, og det vil med garanti være noget dine kunder ser lige med det samme. Det er enkelt at tage ned igen, hvis det er noget der ikke længere gælder, eller af andre årsager.

Du kan være sikker på, at vi har produkter i den bedste kvalitet, uanset om det er pictogrammer eller anden form for skiltning eller produkter du har brug for til din butik. Du kan altid finde det du søger, i holdbare materialer, da vi mener dette er vigtigt i ethvert miljø, der skal bruge noget hver eneste dag.

Hvis du har nogle spørgsmål angående vores produkter, kan du endelig tage kontakt til os, vi vil med glæde vejlede og hjælpe dig, så du får det du har brug for.