Plastskilte

Flotte plastskilte

Her på siden finder du vores store udvalg i plastikskilte. Skiltene er fremstillet i holdbart plastik, som holder sig pænt i lang tid frem. Vi har altid et stort udvalg hjemme, blandt andet A4, A3 og A5. Samtidigt har vi naturligvis også forskellige typer tilbehør til plastikskilte, blandt andet en smart teleskopfod, clips/trådophæng samt plastiklommer til at sætte foran materialet. Plastikskilte er en nem måde at kommunikere med kunderne, og kan informere om alt lige fra tilbud og reklamer til regler og forbehold. Se nærmere på udvalg herunder. Vi fører naturligvis faste, lave priser og med hurtig levering.

Der er uden tvivl behov for at have plastskilte i din butik, da det er på denne måde du hurtigst gør opmærksom på, hvad dine varer koster, om der er tilbud eller andet. Her hos Boxel.dk er vi godt klar over, at det er vigtigt at det er holdbare materialer, der holder sig pæne i lang tid. Derfor kan du også være sikker på, at de plastskilte du finder her på siden, kommer i en ordentlig kvalitet.

Du kan finde plastskilte i forskellige varianter, blandt andet i størrelserne A4, A3 og A5. Det giver dig mulighed for at have det du har behov for i din butik, i den størrelse der passer bedst til dine varer. Du kan på siden se hvor store de er, da det står i produktnavnet, og lige under i beskrivelsen. Du behøver derfor ikke gå ind under hvert enkelt produkt, for at finde de oplysninger, du har brug for.

Foruden plastskilte har vi også tilbehør til dem, der kan være nødvendige at have. Det er blandt andet teleskopfod, clips/trådophæng, og indeksstander til bordet. Du kan også finde plastiklommer, der kan sættes som beskyttelse foran skiltet, så det beskyttes mod regn og fugt. Det er selvfølgelig ideelt at have, hvis du bruger skiltene udendørs.

 

Plastskilte til butikken

Vil du gerne kommunikere med kunderne, så vil det være en god ide at bruge plastskilte, da det er en enkel og hurtig måde, at informere dine kunder om tilbud, regler og forbehold, i blandt andet. Du vil være sikker på, at dine kunder har mulighed for at vide hvad de har behov for at vide, når de kommer forbi. Det er et praktisk produkt der kan bruges både inde i butikken, men også ude foran, hvor det vil skabe blikfang for dem, der passerer butikken. 

Hvis du har spørgsmål angående vores produkter, kan du tage kontakt til os. Vi vil altid være klar til at hjælpe og vejlede dig, så du får de helt rigtige produkter, samt en god forståelse af det du får med hjem.