Hylder

Hylder

Hylder til butik

Her på siden findes et bredt udvalg i hylder, som alle er designet med særlig meget henblik på opsætning i butikker. Det betyder først og fremmest, at alle hylderne er fremstillet i holdbare materialer, som holder til flittig brug dag efter dag. De vil således egne sig perfekt til selv den mest travle butik. Hylderne er smukt designet, og er en fremragende måde at fremstille varer både eksklusivt og indbydende. Har du spørgsmål vedr. valg og opsætning af vores forskellige typer hylder, eller andre typer butiksinventar, så tøv ikke med at rette henvendelse. Så finder vi i fællesskab ud af, præcist hvilken model, der passer bedst ind i netop din butik.

I butikker er det næsten uundgåeligt ikke at have hylder, da det er den ultimative måde at få brugt vægpladsen på, og undgå for mange borde ude i butikken. Det er derfor vi har valgt at føre et udvalg af de enkle men flotte hylder, der kan passe ind i ethvert butiksmiljø.

Hylderne fås i både sort og hvid, og kommer i flere størrelser, så du kan udnytte så meget af din vægplads, som du har behov for. Du vil have det helt ideelle til tøj eller andet, der skal sættes på hylder. Selvom det er et enkelt design, så vil de være med til, at fremstille varerne på en eksklusiv og indbydende måde, der kan friste enhver der går ind i din butik.
Den information du har brug for, når du leder efter hylder, står under navnet, så du behøver ikke klikke ind på selve produktet. Det betyder at du ikke skal til at spilde din tid, ved at klikke på produkter du ikke har brug for.

 

Flotte hylder i høj kvalitet

Da de hylder du kan få her hos Boxel.dk er designet med særlig henblik på, at blive opsat i butikker, er de alle fremstillet i holdbare materialer. Det er nemlig vigtigt, at de kan holde til at blive brugt hver dag. Kvaliteten er noget, vi generelt går højt op i, og du finder derfor også kun varer, der indgår i vores egne kvalitetskrav. Det vil sige du kan finde produkter, der egner sig til selv den mest travle butik.

Hvis du har spørgsmål kan du henvende dig til os, vi hjælper dig gerne med at finde de produkter du har brug for til din butik.