Reoler

Reoler til butikken

Her på siden finder du vores flotte udvalg i reoler, som egner sig særligt godt til brug i butiksmiljøer. Alle vores reoler har en lang levetid, og passer rigtig godt ind i mange former for indretning. Kvalitetsmæssigt ligger reolerne ligeledes på et højt niveau, og vil kunne klare dagligdagens travlhed uden problemer. Skulle du have spørgsmål vedr. specifikke modeller eller lignende, så tøv ikke med at rette henvendelse. Så kan vi i fællesskab arbejde frem imod en løsning, som passer til netop din butiksindretning.

I de fleste butikker er der behov for reoler, da der er nogle ting, der gerne skal kunne placeres på dem, blandt andet sko. Du kan derfor også finde nogle reoler her hos Boxel.dk der egner sig godt til butiksmiljøer, så du kan få placeret sko ordentligt.

Med reoler her fra Boxel.dk kan du få med hjul, som gør det lettere at rykke rundt på dem. Det kan blandt andet været meget praktisk, hvis du er ude til en udstilling, eller hvis reolen skal stå udendørs. Da den har hjul, kan du nemlig vælge at rykke rundt på den som det passer dig, det gør også at det bliver lettere at tage den ind og ud hver gang, frem for at skulle slæbe for meget.

 

Forskellige varianter af reoler til butik

Du kan også finde reoler, der er mere egnet til vin, som er flot i sig selv, og vil give den rette måde at præsentere vinen på.
Reolerne vil passe til forskellige former for indretning, hvilket gør det ganske let for dig, at finde den rette til din butik. 

Du kan desuden være sikker på, at reoler fra Boxel.dk ligger højt i både kvalitet og levetid, og de kan uden tvivl klare dagligdagens travlhed uden problemer. Med hensyn til kvalitet, er det noget vi går meget højt op i. Du kan derfor være helt sikker på, at de reoler vi har her på siden, lever op til vores egne kvalitetskrav.

Hvis du sidder med nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret, så tag kontakt til os uden at tøve. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige, til indretningen af din butik.