Mannequiner

Mannequiner

Hvilken mannequin søger du og til hvilket formål? På boxel.dk har vi et stort udvalg af mannequinemodeller til mange formål. Se hvad du kan finde her på siden og lad dem være med til at udsmykke din butik og fremhæve dine varer. Vi har både dame-, herre og børnemodeller samt modeller med og uden hoved.


Fremvis dit tøj med mannequiner


Når du har en butik, er det ideelt at du ved hvad du søger efter, for at fremvise dit tøj. Der er forskellige måder at gøre det på, men det vil selvfølgelig være bedst, hvis tøjet falder som det skal. Du finder derfor også et bredt udvalg af mannequiner her hos Boxel.dk, der lader tøjet komme til ret. Det vil også give dig mulighed for at sammensætte tøj, der kan inspirere dine kunder. De har derved en mulighed for at se, hvordan tøjet ser ud sammen med andet, hvilket kan være det, der gør at de må eje det.


Der findes et bredt udvalg hos Boxel.dk, der kan tilbyde forskellige typer, både til at fremvise sportstøj, lingeri, torsoer eller hoveder, i blandt mange flere. Du kan også finde skrædderginer, der gør det lettere for dig som skrædder, at få tøjet til at sidde korrekt. Det er den bedste måde, at få den rette størrelse på, og du vil uden tvivl ikke kunne undvære det, når du først har prøvet det.


Mannequiner i forskellige størrelser og former


Mannequiner kommer i forskellige størrelser, former og positioner, hvilket giver dig mulighed for at finde det helt perfekte til din butik eller skrædderstue. Hvis du kun skal fremvise et enkelt produkt, eventuelt en jakke, eller en hat, så er der selvfølgelig ikke nogen grund til, at du har en hel mannequin. Du kan derfor også vælge kun at have dele, blandt andet ben til fremvisning af sokker, eller måske en torso, der kan hænge på væggen ved siden af dine T-shirts.


Du har forskellige muligheder, og med det store udvalg du finder her hos os, vil du uden tvivl finde de helt rigtige mannequiner. Det er uanset om det er til sportstøj, til skrædderen eller for at fremvise en paryk.