SizzlePak

SizzlePak

Sizzlepak i forskellige størrelser

Hvis du for eksempel skal pakke en vare flot ind til en kunde, og du gerne vil sikre dig, at den ikke går i stykker under transporten, så kan du med fordel anvende sizzlepak. Sizzlepak er små hakkede strimler, der er gode at bruge som ekstra beskyttelse. Især til gaver er det pænere at bruge en for eksempel almindeligt flamingofyld, og her hos boxel.dk kan vi endda tilbyde flere forskellige flotte farver lige fra hvid til rød. Vi har også en speciel variant, der kan anvendes til madvarer, og du får det som altid til en rigtigt god pris, når du handler hos os.

Hvis du skal pakke en vare flot ind for en kunde, men stadig sikre at den ikke går i stykker under transporten til den endelige destination, så vil det være en fordel at du anvender sizzlepak. Det er små hakkede strimler, der er gode at bruge som ekstra beskyttelse.

Her hos Boxel.dk finder du sizzlepak i forskellige farver, der giver en langt pænere indpakning, end hvis du skulle vælge at bruge flamingofyld. Farverne er fra hvid til rød, og vil være en rigtig flot og anderledes måde at pakke ind på. Det kan blandt andet være praktisk at bruge, hvis du vil give nogen noget specielt chokolade eller andet. Du skal blot ligge transparent plastik over sizzlepak og derefter ligge chokoladen eller hvad du skal pakke ind. Du kan dog også finde en variant af der, der kan anvendes til madvarer.
Hvis du bruger sizzlepak som beskyttelse, kan du være sikker på, at dine kunder vil blive tilfredse og glade for at se, at du vælger at gøre noget helt unikt for deres indpakning.

 

Sikker indpakning med sizzlepak

Med sizzlepak vil du være sikker på, at det du pakker ind, vil få en flot og unik indpakning, og vil være interessant at bruge i en flot indpakning. Hos Boxel.dk kan du få dem i forskellige størrelser, så du blandt andet kan finde noget på 10 kg, hvis du har brug for dette. Det vil selvfølgelig være mest logisk, at du har et så stort behov for det i en butik.

Her hos Boxel.dk kan du være sikker på, at du vil få produkter i høj kvalitet, da vi går nøje efter dette. Vi går efter vores egne kvalitetskrav, så du kan være helt sikker på, at du vil få de rigtige produkter i god kvalitet.