Bølgepap

Med bølgepap beskytter du varen under fragt

Hvad enten dine varer skal sikres under transport, eller du ønsker at pakke dem forsvarligt ind som gaver for dine kunder, så er det meget effektivt at pakke dem ind i bølgepap. Vores udvalg af bølgepap finder du i denne kategori her hos boxel.dk, hvor vi har flere forskellige størrelser eller bredder, du kan vælge imellem. Du kan vælge imellem 50 og 100 cm. Uanset hvilken variant du vælger, så får du et rigtig godt og solidt produkt til en rigtigt god pris, når du handler her hos os hos boxel.dk

Der er forskellige måder at sikre produkter på, så de er forsvarligt pakket ind, både under transport og når de skal pakkes ind som gaver for dine kunder. Du kan med bølgepap være sikker på, at du får noget der kan holde dine varer sikre, når de skal transporteres, uanset om det er en gave eller en pakke der skal sendes.

Bølgepap vil foruden at give dine varer den rette beskyttelse, når det skal transporteres, også give dig en bedre mulighed for at pakke det varen ind. Nogle produkter kan have nogle uheldige og upraktiske former, der ikke lige sådan er til at pakke ind. Med bølgepap kan du få en jævn overflade, der gør det lettere at få pakket papiret rundt om, og det vil spare en masse tid. Det er selvfølgelig ideelt, at du viser kunden at du bryder dig om, at deres varer ikke går i stykker. Det hjælper dig selvfølgelig også til at blive hurtigere færdig, og dine kunder vil ikke være irriteret over hvor lang tid det tager.

 

Forskellige størrelser af bølgepap

Her hos Boxel.dk kan du finde bølgepap i forskellige størrelser, enten 50 cm eller 100 cm. Det giver dig mulighed for at pakke både stort og småt ind, uden for meget bøvl. Alt efter hvilke varer der skal pakkes ind, er der selvfølgelig forskel på, hvor stort bølgepap du skal have. Det kan dog også være at du har brug for begge størrelser. 

Du kan altid være sikker på, at vores bølgepap er i den højeste kvalitet, da vi går meget op i, at have produkter i den bedste kvalitet. Vi vælger derfor nøje efter hvad, der er bedst at bruge, så du kan være tilfreds med det du får fra os.