Udsalgsmærker

Forskellige varianter af udsalgsmærker

Med udsalgsmærker er det nemt at markere, hvilke varer der er på udsalg. Derfor forhandler vi flere forskellige slags udsalgsmærker, så du kan få de helt rigtige. Vi har blandt udsalgsmærker, som kan benyttes når man kan få 3 varer for 2 varers pris. Derudover har vi udsalgsmærker med teksten udsalg på samt udsalgsmærker uden tekst. Du kan få masser af udsalgsmærker til en god pris her, så tag et kig på vores udvalg. Vi har også skilte/folie til vinduet her på siden, som selvfølgelig også kan fås til en billig pris. Disse har du mulighed for at få din egen tekst på.

Her på siden har vi et udvalg af udsalgsmærker, der gør det muligt for dig at finde nogle, der passer til dit udsalg. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige varianter, både med hensyn til klistermærker og til folie eller skilte i vinduet.

Her hos Boxel.dk kan du være sikker på, at du vil finde mærker, der giver dig mulighed for at finde den helt rigtige løsning, for at gøre opmærksom på dine udsalg. Har du eksempelvis 50 % nedsatte varer, så vil det være en fordel, at du har et skilt, der viser dette.

 

Skriv din personlige udsalgstekst på udsalgsmærke

Hvis du vil have et skilt eller folie til vinduet, hvor du selv kan vælge din tekst, så har vi også dette her på siden. Du kan på denne måde få en mere personlig tekst, eller få en tekst der er mere definerende, end dem vi har standard på siden. Det kan være en fordel, hvis du har brug for at der skal stå noget helt specifikt.

Når du kigger på siden, vil du uden tvivl finde frem til det, du har brug for i din butik, uanset om det er de blanke gule klistermærker, eller om det er der skal stå udsalg på. Vi har bevidst gjort det muligt for dig, at vælge mellem forskellige typer udsalgsmærker. Det gør det nemlig muligt for dig at finde frem til det, der giver den bedste mening i forhold til dine udsalg.

Du kan se på produkterne hvor store de er, så du har en ide om, hvordan det vil se ud, når det bliver hængt op.