Tilbudsmærker

Tilbudsmærker, tilbudsskilte, rabatskilte m.m.

Nedenfor kan du se vores sortiment i tilbudsmærker. Vi har flere varianter inden for tilbudsmærker, så der er mange muligheder med disse tilbudsmærker. Eksempelvis kan du få tilbudsmærker, hvor der udelukkende står tilbud på. Du kan også få skilt/folie til vindue, hvor det er muligt at få en valgfri tekst på. Du kan læse mere om tilbudsmærkerne ved at klikke på dem herunder. Du kan få rigtig store mængder af tilbudsmærker billigt her, så du kan roligt købe vores tilbudsmærker. Vi har også blanke tilbudsmærker, hvor du selv kan tilpasse teksten, så de passer til lejligheden. Kig på udvalget her på siden. 

Vi har et udvalg af tilbudsmærker, der gør det muligt for dig at finde dem, der passer til dine tilbud. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige varianter, både med hensyn til klistermærker og til vinduet.

Her hos Boxel.dk kan du være sikker på, at du vil finde mærker, der giver dig mulighed for at finde den helt rigtige løsning, for at gøre opmærksom på dine tilbud. Har du eksempelvis 50 % nedsatte varer, så vil det være en fordel, at du har et skilt, der viser netop dette.

 

Design dit eget tilbudsmærke

Hvis du vil have et skilt eller folie til vinduet, hvor du selv kan vælge din tekst, så har vi også dette her på siden. Du kan derved få en mere personlig tekst, eller få en mere definerende tekst, end de standard der er på siden. Det kan eventuelt være en fordel, hvis det er jubilæumstilbud, og du har brug for noget, der specifikt nævner dette.

Når du kigger på siden, vil du uden tvivl finde frem til det, du har brug for i din butik, uanset om det er blanke gule klistermærker, eller om der skal stå noget på dem. Vi har bevidst gjort det muligt for dig, at vælge mellem forskellige typer tilbudsmærker. Det gør det nemlig muligt for dig at finde frem til det, der giver den bedste mening i forhold til dine tilbud.

Du kan se på produkterne hvor store de er, så du har en ide om, hvordan det vil se ud, når det bliver hængt op.