Tilbud & Udsalg

Find klistermærker, skilte m.m. på udsalg

Her finder du vores udvalg inden for tilbud & udsalg. Vi forhandler mange forskellige produkter inden for tilbud & udsalg, så uanset hvad du mangler, kan du finde det her. Du kan også klikke ind på en af de mange underkategorier, så du nemt kan finde hvad du mangler. Vi har blandt andet bytte- og andre klistermærker. Sortimentet inden for tilbud & udsalg fås selvfølgelig til en rigtig god pris i store mængder. Så selv hvis du eksempelvis skal have flere tusinde klistermærker, kan de fås til en billig pris. Klik rundt i det store udvalg inden for tilbud & udsalg herunder.

Tilbud & udsalg hos boxel.dk er en side, hvor vi har samlet alle vores produkter inden for mærkning af varer, du ønsker at sætte ned i prisen. Udvalget af mærkninger af tilbud og udsalg består af forskellige produkter, der er egnet til en lang række formål. På siden tilbud og udvalg finder du mærkninger i form af klistermærker, bøjlemærker og skilte, så der er mulighed for at finde de helt rette mærkninger, når dine varer skal på tilbud. Er det klistermærker, der passer til dine vare, så finder du et bredt udvalg af klistermærker på siden tilbud & udsalg. Klistermærkerne kan fås med forskellige rabatprocenter alt efter, hvilket tilbud du ønsker at køre med. Du finder procenter fra 20% til 70%, hvor serierne er opdelt i hver deres markante farve, så kunderne hurtigt kan spotte dine tilbud og udsalg. Formen på klistermærkerne kan fås som rund eller firkantet og med forskellige skrifttyper. Som tilbehør til de enkelte rabatprocenter kan der også tilføjes et rabatskilt med alle procenterne på, der kan virke som blikfang for dit.

Inden for tilbud & udsalg finder du også blanke klistermærker, hvor du selv kan skrive dine tilbud med en tusch. Skal der også skiltes i vinduet, kan du her på siden tilbud & udsalg bestille skilte, hvor du selv vælger baggrundsfarve og navn. Inden for tilbud og udsalg finder du også praktiske bøjlemarkører, der kan tydeliggøre, hvilket stykker tøj der er på udsalg. Bøjlemarkørerne er fremstillet i hårdt plast med en klar og virkningsfuld gul farve, hvor der er påtrykt udsalg i sort. Markørerne sættes direkte på bøjlens krog og kan nemt tages af igen efter endt tilbud og udsalg.

Tag en tur rundt på siden tilbud & udsalg hos boxel.dk og se hvilke løsninger inden for tilbud & udsalg, der passer til dine produkter.