Papirruller

  Ekstra beskyttelse med papirruller

  Hvis der er varer, der skal pakkes ekstra godt ind, fordi de er skrøbelige, eller fordi kunden ønsker det, så kan du her på siden købe smarte papirruller. Papiret er af en kraftig og solid kvalitet og kan for eksempel bruges til at pakke varen ind, inden den puttes ned i bæreposen, eller inden den bliver pakket flot ind i gavepapir. Papirrullerne her hos boxel.dk kommer i flere forskellige farver, størrelser og længder alt efter, hvad du har brug for. Priserne befinder sig som altid her hos boxel.dk på et rigtigt fornuftigt niveau, så du får noget for dine penge.

  Sælger du varer der er skrøbelige, og har behov for at blive pakket ekstra godt ind, så vil papirruller være en god løsning for dig. Du finder her hos Boxel.dk et par forskellige ruller, der er gode til netop at give lidt ekstra beskyttelse. Det vil være en god service for kunden, hvis du selv er opmærksom på dette, når de køber noget der er skrøbeligt.

  Når du skal pakke noget ind, der er lidt skrøbeligt, vil det altid være en ide at du har papirruller, der kan beskytte det du pakker ind. De kommer i flere størrelser, og det er vist på selve produkt navnet. Det gør at du kan undgå at skulle ind under hver enkelt rulle, for at se størrelsen på den. Du kan finde papirruller i både hvid og naturfarve, alt efter hvad der passer bedst til din butik.

   

  Papirruller i solid kvalitet

  Dem du finder her hos Boxel.dk er i en kraftig og solid kvalitet, og vil være ideelt til at pakke varer ind i, inden de ligges i en bærepose, eller inden den pakkes ind. Vi går meget op i, at vores produkter er i god kvalitet, og vi har derfor vores egne kvalitetskrav, som alle vores produkter lever op til. Du kan derfor også være absolut sikker på, at vores papirruller er i en sådan kvalitet, at det kan bruges som indpakning til skrøbelige produkter.

  Har du brug for papirruller til din butik, så vil det være ideelt at du finder det du søger her hos os, der har det helt rigtige udvalg til dig.

  Er du i tvivl om noget, eller har brug for hjælp til at finde de rette papirruller eller andet, så skal du endelig tage kontakt til os. Vi hjælper gerne med at besvare spørgsmål og finde det du har brug for.