Plastophæng

  Udnyt plads i butikken med plastophæng

  Det er ikke alle varer eller poser, der er beregnet til at komme op at hænge på varespyd, men hvis du alligevel ønsker at organisere dem på denne måde, så har vi her hos boxel.dk et godt produkt til dig. På denne side finder du nemlig vores smarte plastophæng. Plastophængene kan eksempelvis klæbes på poser, så de kan hænges op på væggen på varespyd eller lignende. Det skaber et bedre overblik, og jo mere vægplads du kan tage i brug, jo bedre optimerer du den plads, du har til rådighed i din forretning. Plastophængende kommer i pakker af hundrede styk. 

  Hvis du gerne vil have dine poser op at hænge på varespyd, men mangler noget der kan få dem til at hænge, så vil du finde det rette udvalg her hos Boxel.dk. Vi har nemlig plastophæng, der kan klæbes på poser. Det gør at du kan hænge dem på væggen, på varespyd eller andet. Du kan på denne måde skabe et bedre overblik over dine varer, og eventuelt have alle dine plastikposer hængende samme sted. 

  Plastophæng kan være praktik hvis du har behov for at optimere den plads, som du har til rådighed i din forretning. Det vil nemlig være en måde, hvorpå du kan bruge mere vægplads, så du sparer plads på gulvet. Det giver den bedste mening for dig, at du udnytter så meget plads i butikken som muligt. Da du kan spare gulvplads ved, at have dine produkter med plastophæng, så vil der være mere plads til dine kunder.

   

  Plastophæng i høj kvalitet

  Med plastophæng fra os, vil du være sikker på, at du får et produkt i en rigtig god kvalitet. Det er nemlig noget vi går meget op i, og det er derfor også udvalgt efter vores egne kvalitetskrav. Det vil sige vi kun har produkter her hos Boxel.dk, som vi står inde for, uanset om det er er ophæng i plastik eller andre produkter.

  Plastophæng fra os bestilles i pakker af 100 styk.
  Har du behov for hjælp kan du tage kontakt til os. Vi vil med glæde hjælpe og vejlede, så du får lige det du er på ud kig efter til din butik.