Etiketter / labels

Etiketter og labels i forskellige varianter

I denne kategori finder du vores velassorterede udvalg af etiketter/labels, der kan anvendes til flere forskellige formål i din forretning. Skal der prismærkes eller tilføjes informationer omkring varerne, kan du gøre det let og enkelt på vores selvklæbende etiketter/labels, der findes i forskellige størrelser på siden herunder. Vores etiketter/labels er af en god og holdbar kvalitet, der giver et flot og professionelt resultat, så de præsenterer varerne på en ordentlig måde over for kunderne. Produkterne i denne kategori er super gode altid at have lige ved hånden både i forretninger og på kontorer, da de kan anvendes til flere forskellige formål. 

Der er forskellige måder at anvende etiketter/labels på, og der vil uden tvivl på et tidspunkt, være brug for det i din butik. Det er uanset om det er fordi der er noget der skal prismærkes, eller om der skal tilføjes informationer om produkter.

Du kan her hos Boxel.dk finde etiketter/labels der med deres selvklæb gør det let og enkelt for dig, at få dem sat på, der hvor der hvor de skal sidde. Det er en enkelt og god måde, at gøre opmærksom på noget ved dine varer, om det er på varen, eller på et skilt ved varen.

Du finder etiketter/labels i flere størrelser, så du kan bestille det hjem, som du har behov for i øjeblikket. Du kan desuden også finde en etikette/label til CD eller DVD, hvilket giver dig mulighed for at lave en CD eller en DVD med eget print. Det er meget praktisk for dig, der er begyndt at lege med film eller lyd, og gerne vil gøre noget ved det, eller give det som gave til en du kender.

 

Etiketter og labels i yderst god kvalitet

Alle vores produkter er i en yders god kvalitet, dette gælder derfor også vores etiketter/labels, der er holdbare og giver et flot og professionelt resultat. Du vil have den helt rigtige måde at præsentere dine produkter på overfor dine kunder, så det ser ordentligt ud.

Etiketter/labels er gode at have ved hånden, uanset om du er i forretning eller på kontoret, eller måske endda derhjemme, da de alle kan anvendes til flere formål.

Har du brug for hjælp til at finde de rette etiketter/labels, så tøv endelig ikke med at henvende dig, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvad du har brug for.