Tekstilposer

Tekstilposer i høj kvalitet

Enhver tøjbutik har brug for at kunne pakke sine varer ind i pæne og beskyttende tekstilposer. Derfor kan vi her på denne side af boxel.dk tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige former for netop tekstilposer. Poserne kommer i forskellige størrelser, og de kan alle lukkes med selvklæb, så de er lette og hurtige at anvende, selv når der er travlt i forretningen. Deres klare kvalitet sørger for, at man nemt kan se tøjet igennem posen, og plastikken beskytter tekstilerne imod smuds og snavs. Som standard er der hundrede poser i hver pakke.

Det er praktisk for enhver tøjbutik, at kunne pakke varerne ind i beskyttende tekstilposer, så tøjet kan beskyttes. Det er ideelt for enhver, der vil have tøjet skal undgå at blive beskidt. Poserne vil sørge for at tøjet forbliver pæne og at der ikke vil komme smuds og snavs på.

Vi har her hos Boxel.dk et udvalg af forskellige tekstilposer, der alle har selvklæb, så de er lette at anvende. Du behøver derved ikke stå længe og bøvle med dem, selv når der er travlt i butikken. Det er selvfølgelig ideelt for dig, at du ikke spilder tiden med det. Det vil dine kunder også være tilfredse med, da de ikke skal stå og vente på, at du bliver færdig.

 

Beskyt tøj med tekstilposer

Du kan finde vores tekstilposer i forskellige størrelser, hvilket selvfølgelig er ideelt, da ikke alt tøj er samme størrelse eller fylder lige meget. Du kan her på siden, se de forskellige størrelser, uden at du først skal klikke ind på produktet. Det gør det derved hurtigere og lettere for dig, at overskue hvilket produkt du har brug for. Du kan være sikker på, at du derved kan finde de rette størrelser, og undgå at klikke ind på de samme produkter. 

Du kan være sikker på, at vores tekstilposer kommer i god kvalitet, da vi selv mener at kvalitet er en vigtig detalje for ethvert produkt. Vi vælger nøje efter vores egne kvalitetskrav, og er derfor tilfredse med de produkter du kan finde her på siden.
Alle vores tekstilposer kommer i pakker af 100.