Belysning

Belysning

Belysning til butik

Her under belysning kan vi tilbyde strømskinner i forskellige længder og med tilbehør som tilslutningstykker, samlestykker, flexstykker m.m. På boxel.dk finder du både spots og LED spots, foruden fatninger og lyskilder. Klik dig ind og se hvad du kan finde som passer til dit formål. Ring eller skriv gerne til os hvis du har spørgsmål til belysningen.

Belysning er en vigtig del af din butik, da du derved kan optimere præsentationen af dine varer. Du finder derfor også butiksbelysning her hos boxel.dk, så dine kunder har mulighed for at se hvad du har at tilbyde. Det er en vigtig lille detalje, og det rette lys kan give den rette effekt i din butik.

Vi tilbyder LED spots og foruden dette har vi strømskinner & tilbehør. Den type belysning er det ideelle i din butik, og giver lige det lys, du har brug for, for at kunne fremvise tøjet på den rigtige måde. Det kan give en anden effekt med LED spot, der har en form for scene effekt. Med LED har du en energibesparelse, der er ligeså godt for miljøet, som det er for din økonomi.

 

Stort udvalg af LED spots

Selvom disse former for belysning ofte er tiltænkt en butik, så kan du sagtens få dem hjemme ved dig selv. Du kan eventuelt sætte LED spots ved dit spejl, så du kan få den belysning du har behov for i hjemmet også.

Vi har inddelt i tre kategorier, for at gøre det lettere for dig, at finde lige det du har brug for. Det er LED spots, indbygningsspots og strømskinner & tilbehør. Du kan derved hurtigt finde det du skal bruge, uden at skulle alle de forskellige produkter igennem først.
Du vil finde den rette belysning her hos Boxel.dk.