Gadeudstyr

Gadeudstyr til butik

Se vores udvalg i gadeudstyr til udendørs og i centre. Du finder bl.a. A-skilte, gadeborde, gadestativer, gadekurve i plade og tråd. Vi har gadeudstyr, som kan bruges udendørs og tåle vind og vejr samt gadeudstyr til brug i centre og overdækkede områder. Tilbehør som hjul, skilteholder og regnhætte finder du også under de forskellige varegrupper. Udstyr til gaden, om det er udendørs eller i centre, er et vigtigt element sammen med din butiksindretning, fordi det er første skridt for kunden til at komme ind i din butik.

Der er forskellige former for udstyr der er praktisk og næsten uundværligt at have som butiksejer. Det er gadeudstyr, der er det første dine kunder vil se. Det er langt mere fristende at gå ind i en butik, når man har en ide om, hvad der forhandles derinde. Butikken kunne ellers næsten lade være med at eksistere, hvis kunderne ikke har en ide om, hvad der er i den.

Du vil uden tvivl have brug for gadeudstyr, og du finder derfor også et bredt udvalg her hos Boxel.dk, der har lige det der skal til. Hvis det er en tøjbutik, så er det selvfølgelig ideelt at have gadestativer, der kan have tøjet hængende. Er der udsalg, så er trådgadekurve en god måde, at lægge tøjet, som dine kunder kan se igennem. Kurvene er dog også gode ude foran en helsebutik, eller andre butikker, hvor småting som cremer og andet kan lægges i.

 

Gadeudstyr der kan tåle vind og vejr 

Her hos Boxel.dk kan du finde gadeudstyr der kan tåle både vind og vejr, samt noget til brug i centre og overdækkende områder. Det til brug i overdækkede områder vil være praktisk med tøj, da tøj alligevel ikke tåler vand. 

I tilfælde af dårligt vejr, er det selvfølgelig ideelt, at du kan finde overdække dine stativer og andet. Du finder derfor også regnhætter, så du kan undgå, at dine produkter bliver drivvåde.

Dine kunder har brug for at vide hvad de kommer ind til, og det er derfor ideelt, at du har gadeudstyr ude foran butikken. Dette kan gøre de forbipasserende mere interesseret i din butik, og det er det første indtryk de vil få af din butik. Du finder derfor også et bredt udvalg af udstyr til gaden her hos Boxel.dk, så du kan sørge for at skaffe nogle kunder til din butik, uanset om det er tøj eller andet.