Butiksudstyr

Udstyr til butik

Hvad er butiksudstyr? - Hos boxel.dk er det bl.a. puffer, udstillingsborde, salgsborde, bordstativer, varekurve, steamer, kollektionsposer, konfektionsstativer, rejsestativer, spejle, brochureholdere, tilbehør til prøverum, konfektionsstænger og meget mere. Udstyr din butik, dit kontor eller derhjemme med butiksudstyr fra boxel. Butiksudstyret er meget varieret, og for enhver smag, og med til at give det sidste finish til din butik, når du har fået butikken indrettet med alt det inventar, som du skal bruge.

Enhver butik har brug for udstyr, der giver den rette effekt som du og dine kunder er glade for. Du kan finde forskellige former for udstyr. Butiksudstyr er de sidste detaljer der skal på plads, og som du måske ikke altid lige har tænkt over. Dette er blandt andet indkøbskurve, kollektionsposer, spejle og meget andet. Alt dette er noget du finder her hos Boxel.dk, der kan tilbyde de helt rigtige produkter til din butik, dit hjem og dit kontor.

Butiksudstyr er også praktiske elementer der kan gøre det lettere, at udstille visse former for tøj. Blandt andet er der konfektionsstativer, der kan tages med til udstillinger, bruges i garderober til fester eller andet. Det er blandt andet en måde, at fange interessen hos dine kunder, da de kan se et udvalg, af det tøj, som du forhandler.

 

Udstyr til prøverum

Til dine prøverum er det selvfølgelig ideelt, at du har tilbehør til prøverummene, der blandt andet kan gøre det lettere at skifte tøj. Det er blandt frahæng, der er gode at have i prøverummet, da det er godt at dine kunder hænger tøjet, frem for at det bliver smidt på gulvet. Spejle er en ideelt ting at have både i butikken og i prøverummene, da der er mulighed for at se, hvordan man ser ud med tøjet på. I butikken kan det bruges når der skal prøves jakker, eller når der skal se om farven er den rette.

Uanset hvad du specifikt leder efter, er butiksudstyr en stor del af butikken, og de rette produkter kan uden tvivl være med til at give butikken mere liv.

Butiksudstyret her hos Boxel.dk er meget varieret, hvilket giver plads til enhver smag. Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg, og finde frem til lige det udstyr, der vil passe til din butik.