Bøjler

Bøjler

Stort udvalg af tøjbøjlere

Tøjbøjler til babyer, børn og voksne, i plast, træ og metal. Søg og du vil finde et stort udvalg af tøjbøjler her på boxel.dk. Den klassiske renseribøjle finder du også her sammen med tørklædeklemmer, støvleindstik, konfektionsstang til bilen samt steamer til at glatte tøjet. Ønsker du at holde styr på og orden med de bøjler som ikke lige er i brug, kan en bøjlestander være en god hjælp til dette. På boxel.dk finder du også bøjlefangere både som klassisk model og med teleskopstang, så du kan nå endnu højere op.

Når du har en tøjbutik, er det ideelt at du har bøjler, der giver dig mulighed for at hænge dit tøj op. Ved brug af dem, kan du hænge tøjet så der er mere plads. Det vil være lettere end at skulle folde alt tøjet sammen, og lægge det pænt på plads. Noget tøj er ikke beregnet til at lægges sammen, og når det hænger, får det også den rette fald og undgår folder.

Her hos Boxel.dk kan du finde et bredt udvalg af bøjler, der ikke blot er et enkelt produkt. Du kan blandt andet finde den klassiske renseribøjle. Du finder de rette til både babytøj, børnetøj, samt herre og dametøj. Foruden dette kan du også finde steamer, der kan glatte tøjet.

 

Bøjlefangere med og uden teleskopstang

Du kan finde bøjlefangere med og uden teleskopstang, der gør det muligt for dig, at nå endnu højere op. Det er specielt praktisk, hvis du har tøj der hænger for højt.
Vores bøjler kommer i forskellige materialer, metal, træ og plastik, og de er i forskellige størrelser. Det giver dig altså mulighed for at finde det helt rigtige til din butik.

Hvis du har behov for at holde styr på bøjlerne når de ikke er i brug, så kan du finde en stander, der giver dig mulighed for at holde styr på dem. Det er praktisk i de perioder hvor du har for mange, og ikke ved hvor du skal gøre af dem.

Her hos Boxel.dk vil du finde bøjler, der gør det lettere for dig, at få plads til dit tøj, og du behøver ikke spilde for meget tid på at lægge tøjet pænt sammen.