Displays

Displays

Forskellige former for displays

Et display er et skilt eller et stativ, som udstiller og præsenterer en vare på en disk, i et butiksvindue eller derhjemme. På boxel.dk har vi et udvalg af akryldisplays som kan anvendes til fremvisning af sko eller hvad fantasien nu måtte finde på. Ure, halskæder, ringe og øreringe præsenteres flot med et valg af en af vores smykkedisplays, som også pynter flot derhjemme. Bordspejle og bordstativer kan også sagtens bruges både i butikken og derhjemme. Sælger du briller, så klik dig ind under brilledisplays og se de forskellige modeller vi har på boxel.dk.

Der er forskellige former for displays, der kan give en vare eller et produkt, den rette fremvisning, så der er mulighed for at se det ordentligt. Det er uanset om det er til brochurer, briller eller høretelefoner. Det er dog ikke kun noget der bruges i butikken, der kan sagtens bruges i hjemmet også, så du kan have noget placeret på en praktisk måde, der også pynter i hjemmet.

Her hos Boxel.dk finder du displays, der kan give den rette effekt i hjem såvel som i butikker, og du kan derfor vælge lige det du har brug for. For at gøre det lettere for dig at finde rundt, har vi inddelt i kategorier, så du let og afslappet kan finde det, der passer til dine produkter, uanset om det er hjemme eller i butikken. Du kan spare tid, da du ikke skal alle produkter igennem, og du kan være sikker på, at du kun får noget inden for denne kategori.

 

Displays til hjemmet og til butikken

Nogle af de displays du kan bruge i både hjemmet og butikken er bordspejle og smykkestativer, der giver dig mulighed for at have en unik måde at placere dine smykker på. Du har friheden til at finde ud af, hvad der passer bedst sammen. Der er selvfølgelig en forskel på, om det er til en guldsmed eller en tøjbutik du skal finde stativer til.

Du kan klikke ind under de kategorier, der stemmer overens med det du sælger. Er det eksempelvis solbriller, kan du klikke på denne kategori, og finde lige det, der vil passe til din butik.
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi kan i fællesskab finde ud af, hvad der kan være den bedste løsning for dig.