Strømskinner & tilbehør

Strømskinner og tilbehør i alle afskygninger

På denne side finder du vores udvalg inden for strømskinner til spotlys samt tilbehør hertil. Har du allerede selve spotsene, og mangler du blot skinnerne til at sætte dem op på, så er du på den rette side. Herunder kan du nemlig finde vores sortiment af strømskinner i høj kvalitet, så du kan helt sikkert finde den rette løsning til opsætning af dine spotlys her på siden. Vi har blandt andet wireophæng, loftbeslag, flexstykker, samleskinner samt meget andet til opsætning af spotlyd. Se nærmere på udvalget af strømskinner til spots samt andet tilbehør hertil nedenfor og find de skinner, du står og mangler.

Hos Boxel.dk kan du ikke bare finde flotte LED spots, men også en række forskellige løsninger til opsætning. I den forbindelse kan du på denne side se nærmere på vores udvalg af strømskinner, der som alle vores produkter fås til aldeles skarpe priser.

Med strømskinner kan du nemt og elegant hænge flere spots tæt sammen og vi kan derudover tilbyde et bredt udvalg af tilbehør. Fra tilslutningsstykker, samlestykker og flexstykker, til slidstærke wireophæng og justerbare led der giver dig mulighed for at ændre på lysvinklen. Hos Boxel.dk har du mange valgmuligheder når det kommer til tilbehør, herunder X-stykker, endestykker, L-stykker og adaptersæt. Vil du være sikker på at du har hvad du skal bruge, bør du derfor tage et kig på hele vores udvalg ovenfor.

Vi er altid glade for at høre fra dig hvis du har spørgsmål - send os en mail eller ring på telefon 88 18 41 94.