Mærkning

Mærkning på varer

At mærke dine varer er et vigtigt element til dit salg. Vi har her på boxel.dk samlet et varieret udvalg. Til tekstiler har vi størrelsesopdelere til både børn og voksne, bøjler og stativer samt i forskellige størrelsesindelinger. Husk tekstilpistolen og tekstilmærkater eller prismærke-pistolen og prismærker når du skal prismærke dine varer. Du finder også mærker med udsalg og tilbud samt rabatmærker med procenter og kroner. Klik dig ind og se hvilke der passer til dit formål. En anden form for mærkning er skiltetuschen, som du kan bruge til at skrive dine skilte med.

I butikken er det vigtigt at der er mærkning på dine varer, da det giver dine kunder en ide om, hvad de kan forvente når de kommer ind i din butik. Du finder derfor også forskellige former for mærkninger her hos Boxel.dk, der kan gøre det lettere for kunderne, såvel som for dig og dine medarbejdere.

Du har blandt andet mulighed for at finde størrelsesopdeler, der gør det muligt for dig og dine kunder, at finde en specifik størrelse. Det er uanset om det er til bøjler eller stativer, så vil vi have det rette valg for dig.

Du finder også tekstilpistoler og tekstilmærkater, der giver dig mulighed for lettere at holde styr på varerne i din butik. Det gør det også lettere for dine kunder, at finde rundt i det tøj du har hængende. Du kan være sikker på, at tekstilpistolerne kommer i høj kvalitet.

 

Mærker med udsalg og rabatmærker

Har du behov for mærker med udsalg, eller rabatmærker med procenter og kroner, så har vi også dette her hos Boxel.dk. Vi har en masse forskellige former for mærkninger, der er praktiske at have til butikken. Du kan se på vores side, og finde frem til det, der passer bedst til din butik. Det kan blandt andet være hvis du ønsker selv at skrive dine skilte, så vil skiltetuschen være det rette valg for dig. På denne måde kan dine tilbud virke mere personlige, hvilket kan føre en helt anden charme over din butik.

Du vil finde det du har behov for her hos os, uanset om det er strips, prismærkepistoler eller noget helt tredje du søger.