LED spots

Elegant belysning med LED spots

Hos boxel.dk kan du finde alt det inventar og udstyr du skal bruge indenfor såvel som ude foran din butik. Her på siden finder du vores udvalg af LED spots, som giver en flot belysning samtidig med, at de er utroligt energivenlige. LED spots levetid er desuden meget længere end almindelige el-sparepærer. Det er god ide at tænke på energiforbruget, hvis din butik skal udstyres med mange spots. LED er både godt for regnskabet samt for miljøet. Vi har både LED spots til skinner og til direkte opsætning i loftet. Se nærmere på udvalget af LED spots her på siden og find dem, der passer til dine behov. Er du i tvivl om noget, eller har du brug for yderligere oplysninger eller vejleder, så er du altid velkommen til at ringe og få en snak om, hvilke LED spots, der er de rette for dig.

Vil man holde energiforbruget nede og samtidig have lækker belysning så er LED spots altid et sikkert valg. Den smarte lyskilde er naturligvis miljøvenlig og der kan være gode penge at spare på sigt. Den er derfor også meget populær i butikker og hos Boxel.dk kan du finde mange forskellige slags. 

Vi tilbyder naturligvis modeller i flere forskellige farver og prisklasser så du uanset budget og personlig stil kan finde et passende produkt. LED spots er desuden nemme at montere, fås både til skinner og til direkte opsætning og så får vi jævnligt nye modeller hjem til butikken. Klik på din foretrukne model og læs mere om hvad du kan forvente og hvilke farver, du kan vælge imellem.

Har du derudover spørgsmål og kunne du tænke dig at snakke med os, er du meget velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vores kontaktinformation finder du under ’kundeservice’ fanen.