Gadeborde

Gadeborde for enhver smag

Her på siden finder man vores udvalg i smarte og praktiske gadeborde. Bordene egner sig utrolig godt til opstilling uden for butikken. De er nemme at stille op, og kan lige så hurtigt pilles ned igen. Gadebordene er nemlig designet specifikt med henblik på travle butiksmiljøer, hvor effektivitet har en væsentlig ting at sige. Det er naturligvis ikke kun på den praktiske front, at vores udvalg i gadeborde vinder. De er mindst ligeså holdbare, som de er praktiske, og har samtidigt et pænt look, som vil passe nydeligt ind foran butikker. Vi har altid flere forskellige typer modeller hjemme. Derfor kan du næsten altid finde et gadebord, der matcher dine behov perfekt. Se nærmere på om dette skulle være tilfældet herunder, i vores udvalg i gadeborde.

Overalt på gågader og i bybilleder generelt finder man de populære gadeborde og her hos Boxel.dk har vi lige hvad du skal bruge for at skille dig ud. Vi fører modeller i mange smarte designs, der giver butikken det perfekte, indbydende look udadtil.

Vores udvalg omfatter varianter i flere forskellige materialer, herunder både hvid plast og aluminium. De fleste modeller fungerer desuden som klapborde og er derfor nemme at have med at gøre. Vil du gerne kunne justere i højden så, kan du finde billige stænger til dette formål, samt flotte lamelruller der giver et mere personligt look. Derudover byder vi blandt andet på gulvstativer til sko, og vi opdaterer ofte udvalget med nye produkter. Gå ikke glip af vores elegante gadeborde - køb din ønskede model lige her. Kunne du tænke dig at høre mere om særlige produkter, eller har du spørgsmål om vores udvalg, er du mere end velkommen til at kontakte os.