Trådgadekurve

Flotte trådgadekurve til skarpe priser

Nedenfor finder du vores udvalg i smarte trådgadekurve. Kurvene egner sig perfekt til opstilling foran din butik, men kan naturligvis også bruges indenfor hvis man ønsker det. Vores forskellige trådgavekurve er fremstillet i førsteklasses materialer. Det betyder både, at de har en lang levetid og holder sig flotte, og samtidigt at de tager sig flot ud. De har et ganske diskret design, og er nemme at integrere som en del af ens butiksfacade. Netop butiksfacaden betyder meget, da det jo er det første kunder ser. Derfor sætter vi en stor ære i, at vores udvalg i trådgadekurve altid vil sætte din butik i et positivt lys.

Trådgadekurve er en smart måde at udstille sine produkter på og hos Boxel.dk forhandler vi oven i købet tilbehør til den populære vare. Vi kan blandt andet tilbyde billige skillerum, hjulsæt med og uden bremse, samt naturligvis smarte trådegadekurve i hårdføre materialer og i forskellige størrelser. 

Vores modeller kan holde til det danske vejr, men vil du også gerne beskytte dine varer imod regn, sne og vind så kan vi anbefale et kig på vores smarte regnhætte. Regnhætten kan fås i flere størrelser og her hos os behøver du aldrig betale overpris. Vælg en kurv i en passende størrelse samt dit ønskede tilbehør og fremvis dine varer på en smart og effektiv måde - indenfor såvel som udenfor.

Hos Boxel.dk gør vi meget ud af at kunne tilbyde en ordentlig kundeservice, og du er altid velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål angående valg af produkt. Send os en mail eller ring på telefon 88 18 41 94.