Gadekurve

    Street gadekurve i holdbare materialer

    Street gadekurve er en effektiv måde, at give kunder adgang til en stor mængde varer. Kurvene egner sig rigtig godt til tilbudskampagner og lignende. Street gadekurvene er fremstillet i førsteklasses materialer. Det betyder både, at de har et flot look og finish, og samtidigt at de holder sig pæne i det ustadige danske vejr. Street gadekurvene er derfor nemme at integrere som en del af ens butiksfacade, og er med til at give et indbydende helheldsindtryk af denne. Vi forhandler naturligvis et udvalg i tilbehør til kurvene, blandt andet ekstra hjul, et smart skilt m.m.

    Udstiller du produkter udenfor, så ved du hvor vigtigt det er med udstyr, der kan holde til de danske vejrforhold. Det ved vi heldigvis også hos Boxel.dk, og vi kan derfor tilbyde slidstærke street gadekurve, der kan præsentere dine varer på en indbydende måde.

    Vores udvalg består blandt andet af galvaniserede street gadekurve i klar lak, der kan udstyres med hjul så de er nemmere at flytte på. Disse modeller er oplagte til særlige tilbud og blandede produkter med ensartet pris. Derudover forhandler vi smarte skilteholdere med gevind til skarpe priser, samt hjul med og uden bremse i flere forskellige størrelser. Lyder det som noget for dig så se nærmere på dine muligheder og gør en god handel her hos Boxel.dk.

    Kunne du tænke dig at høre mere om enkelte produkter eller har du generelle spørgsmål vedrørende vores udvalg, er vi altid glade for at høre fra dig.