Gadestativer

Alt i street gadestativer

Nedenfor finder man vores udvalg i smarte street gadestativer. Vi har altid mange forskellige modeller hjemme, hver især med specifikke fordele. Vi har blandt andet modeller med ophæng, rundstativer, skilteholdere til stativerne samt forskellige typer ophæng. Street gadestativerne er fremstillet i holdbare materialer, og er designet til at kunne holde sig flotte i det danske vejr. Et street gadestativ er en smart og effektiv løsning, når man vil vise varer frem til sine kunder foran butikken, og samtidigt holde en pæn og nydelig facade. Street gadestativerne har et diskret og pænt design, som nemt falder i et med bybilledet, og derfor sætter de udstillede varer i fokus.

Hos Boxel.dk har vi hvad du skal bruge for at fange kundernes opmærksomhed, hvilket vores udvalg af street gadestativer er et tydeligt bevis på. Vores udvalg er ligeså varieret som det er prisvenligt, og du kan med garanti finde lige det, der matcher din stil.

Fra skilteholdere med gevind, galvaniserede ophængsrammer i klar lak og billige hjul med bremse, til højdejusterbare rundstativer og street gadestativer med 2 ophæng. Uanset dine præferencer bør du ikke snyde dig selv for et kig på, hvad vi har at tilbyde. Vi bestræber os naturligvis på løbende at opdatere vores udvalg med nye produkter, så du altid kan holde trit med de seneste trends inde for butik- og udstillingsbranchen. 

Du er som altid meget velkommen til at sende os en mail eller ringe på telefon 88 18 41 94, hvis du har spørgsmål i forhold til det generelle udvalg eller særlige produkter. Vi ser frem til at høre fra dig!