Gadeborde

Flotte street gadeborde med hjul

Med vores udvalg i smarte street gadeborde er det let at opstille varer udenfor, og give din butik et smukt og indbydende ydre. Street gadebordene er fremstillet i holdbart galvaniseret metal, med klar lak. Dette materiale egner sig særligt godt til det danske vejr, og tager sig samtidigt rigtig flot ud. Udover selve bordene, så forhandler vi også en række forskellige typer tilbehør. Blandt andet en ekstra høj kant til bordet, regnhætter til beskyttelse af varerne og ekstra hjul med eller uden bremse. Se nærmere på vores forskellige praktiske løsninger i street gadeborde herunder, naturligvis til faste, lave boxel.dk priser.

At udnytte pladsen i sin butik er noget man som butiksejer hurtigt bliver god til og i den sammenhæng er gaden foran forretningen naturligvis oplagt at benytte sig af. Vi kan derfor byde på smarte street gadeborde der er velegnede til at fremvise produkter udendørs.

Et gadebord skal naturligvis kunne holde til både vind og vejr og vores modeller er derfor fremstillet i hårdføre materialer, som for eksempel galvaniseret stål med klar lak. På trods af de slidstærke materialer er alle modeller dog stadig flotte og stilede i deres designs så de indbyder kunderne til at komme nærmere. Vi fører derudover tilbehør som regnhætter og ekstra hjul med bremse så du kan få den komplette løsning, når du handler med os.

Vores kundeservice er altid parate til at svare på dine spørgsmål - du er både velkommen til at sende os en mail eller ringe på telefon 88 18 41 94.