A-skilte/gadeskilte

  Hårdføre gadeskilte til skarpe priser

  Nedenfor finder du vores udvalg i smarte A-skilte/gadeskilte. Skiltene egner sig perfekt til at informere kunder om gode tilbud, events og lignende. Vi har altid et stort udvalg i A-skilte/gadeskilte hjemme her på boxel.dk, i flere forskellige, smarte design. Mange af skiltene er udstyret med magnetbånd, som gør opsætning af materialer ganske nemt. Samtidigt er A-skiltene/gadeskiltene udført i kvalitets-

  materialer, som egner sig godt til det danske vejr, og sikrer en lang levetid. Og som altid her i butikken, så fås skiltene til lave priser.

  Da blæst ikke er et ukendt fænomen her i landet, kan det indimellem være besværligt at have skilte stående udenfor. Men med vores smarte og billige sandsæk er det nemt at holde skiltene på plads.

  Gadeskilte, også kendt som A-skilte, hører enhver butik til og vi fører flere forskellige slags, her hos Boxel.dk. Med A-skilte kan du på effektiv vis reklamere for din butik og særlige produkter, uden at det behøver koste dig en mindre formue.

  Gadeskilte kan hos os fås i flere forskellige varianter, blandt andet med smarte magnetbånd. Vi kan blandt andet tilbyde vandretstående / tværformat modeller, med og uden logoplade. Ønsker du en med logoplade så forhandler vi både modeller med buet og lige logoplade. Derudover finder du hos os både mindre og større modeller så hvad end du skal bruge A3 størrelse eller plakatmål på 50 x 70 cm, kan vi garanteret matche dine ønsker.

  Klik på de enkelte modeller og læs mere. Har du spørgsmål i forhold til hvilken model der bedst passer dig, eller har du brug for gode råd, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.