Gardinstænger

Gardinstænger i mange former

Her på siden finder du vores udvalg i gardinstænger. Gardinstængerne er fremstillet i holdbare materialer, og har et flot finish som passer ind i mange forskellige butiksmiljøer. Vi har altid mange design hjemme, så du kan finde netop det som passer ind der hvor du ønsker det. Udvalget inkluderer både U-form og L-form, og både modeller i krom og aluminium. Kvaliteten holder vi altid på et højt niveau, samtidigt med at modellerne fås til nogle af markedets laveste priser.

Har prøverummet brug for nye gardinstænger så har vi hos Boxel.dk garanteret lige det, du skal bruge. Vi har samlet alt hvad du skal bruge til tøjbutikken og i den forbindelse fører vi naturligvis også billige gardinstænger i lækker kvalitet.

Det er vigtigt at kunderne føler sig trygge og komfortable når de skal prøve tøj og derfor skal intet i prøverummet overlades til tilfældighederne. Vi kan derfor tilbyde mange forskellige stænger, her hos os. Du kan for eksempel både finde U-formede og L-formede modeller på denne side, i hårdføre materialer som aluminium. Flere produkter fås med inkluderede vægbeslag og vi opdaterer med jævne mellemrum vores udvalg med nye produkter.

Lyder det som noget for dig så se nærmere på vores sortiment ovenfor og gør et godt køb.
Vil du vide mere om specifikke modeller, eller har du generelle spørgsmål i forhold til udvalget, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundesupport.