Prøverumsdele

    Prøverumsdele i mange varianter

    Nedenfor findes et stort udvalg i artikler til opsætning af prøverum i tøjbutikker etc. Prøverummet er en vigtig del af enhver butik, hvor kunden skal føle sig tryg, og i ro og mag kunne prøve tøjet. Derfor gælder det naturligvis om, at indrette sit prøverum så atmosfæren er rar og indbydende. Her på boxel.dk finder du altid et stort udvalg i mange forskellige artikler til i vores udvalg i prøverumsdele. Blandt andet forhandler vi gardinstænger i flere størrelser, flotte forhæng i velour, smarte rullespejle og meget mere. Skulle der rejse sig spørgsmål vedr. specifikke artikler i kataloget, eller opsætning af disse, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, og få en uforpligtende snak om forskellige muligheder.

    Prøverummet er selvfølgelig en vigtig del af enhver tøjbutik og hos Boxel.dk kan vi tilbyde mange forskellige prøverumsdele, der er med til at give den helt rette stemning. Vi fører blandt andet adskillige forhæng i velour i mange forskellige farver, herunder både lysegrå, beige og sort.  Du kan også finde spejle i mange afskygninger, som for eksempel rullespejle, spejle med lys og meget mere.

    Har du behov for særligt tilbehør så kan vi også i den sammenhæng opfylde dine behov. Tag for eksempel et kig på vores gardinstænger, der både kan fås i L-form og U-form, eller anskaf dig en smart elefantfod. Vi kan også tilbyde spejlbeslag, billige frahæng, vægskåle til ovalt prøverumsrør og meget mere.

    Se nærmere på de forskellige dele ovenfor og få kunderne til at føle sig godt tilpas når de prøver dit tøj. Har du spørgsmål så kan vi kontaktes på både mail og telefon.