Skilte

Skilte til butik

Skilte til store og små formål finder du her på boxel.dk - klik dig rundt og se vores udvalg i plast-, metal- og akrylskilte. Vægrammerne er et andet alternativ til de stående skilte. Søger du rabatskilte til når du skal holde udsalg, har vi dem både som klistermærker og skilte. Eller hvad med et pictogram til herre- og dametoilettet, til nødudgangen eller til "ingen adgang", se hvad du kan finde under pictogrammer. Under tavler har vi det klassiske café tavleskilt, som har tavleflade på hver side. Ønsker du selv at skrive dine skilte, har vi også et udvalg af tuscher. Afmærknings- og afspærringsbånd finder du også her på boxel.dk. 

Skiltning i butikker er en vigtig måde at gøre opmærksom på noget nyt, uanset om det er udsalg, eller nye produkter, eller noget helt tredje. Det er en måde at gøre dine kunder opmærksom på, at der sker noget nyt, og som kan gøre dem interesserede.

Du kan finde skilte til både store og små formål, og du kan finde dem i både plast, metal og akryl. Du kan også have vægrammer, der kan være ligeså effektivt. Hvis du er på udkig efter decideret noget til rabat, så kan du finde dem som skilte og som klistermærker. 

Søger du efter noget til nødudgang, til at vise at der ikke må ryges, eller bare hvor herre- og dametoiletterne er, så vil et pictogram være det rette valg. I vores underkategori ”pictogram” finder du netop disse, der også vil gøre dine kunder opmærksomme på små, men vigtige, detaljer.

 

Skilte og tavler til cafe

For at gøre opmærksom på noget nyt ved en cafe, vil det være ideelt med tavler, der giver dig mulighed for at selv at skrive dine tilbud, der også kan være mere interessant for dine kunder at se på. Du kan også finde et udvalg af tuscher, så du kan skrive dine egne skilte, der vil give dine tilbud, eller andet, mere personlighed. 

Du kan pynte din butik på mange måder, blandt andet med afmærknings- og afspærringsbånd, som selvfølgelig også kan bruges til hvis du skal spærre noget af.
Her hos os finder du lige det du har brug for, med hensyn til skiltning og andet praktisk til din butik.