Brochureholdere

Billige brochureholdere i smarte designs

Hvis du har brug for at præsentere informationsmateriale omkring i din butik på en flot, pladsbesparende og nem måde, så har vi en smart løsning i vores brochureholdere herunder. Brochureholderne fremstillet i pæne, holdbare materialer, og er ganske lette at sætte op. Vi forhandler naturligvis både modeller beregnet til opstilling på borde, og modeller beregnet til at sætte op på væggen. Brochureholderne er i høj kvalitet, og kan samtidigt anskaffes til ganske lave priser. Se nærmere på det store udvalg herunder, og find den model som passer bedst ind i netop din butik, og præsenterer dine brochurer og informationshæfter bedst.

Mangler du brochureholdere så finder du her på siden adskillige smarte modeller, der garanteret kan vække din interesse. Vi forhandler flotte og stilrene brochureholdere i blandt andet transparent akryl og vores priser er ikke til at tage fejl af.

Iblandt vores produkter kan du blandt andet finde modeller der er nemme at montere på væggen, samt modeller til borde og slatboards. Er det katalogstandere til A4 blade du skal bruge så kan vi også i denne forbindelse imødekomme dine ønsker. Vi kan også tilbyde holdere til postkort og visitkort, og så opdaterer vi naturligvis ofte sortimentet med nye produkter.

Hos Boxel.dk bestræber vi os på at kunne hjælpe vores kunder med at finde præcis det, de skal bruge. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon 88 18 41 94.