Konfektionsstativer

Konfektionsstativer efter dine ønsker

Konfektionsstativer eller rejsestativer kan bruges af alle og til mange formål. Konfektionsstativet bliver ofte brugt i garderober til overtøjet, men kan også sagtens bruges på kontoret, i showroomet eller derhjemme i stedet for bøjlestangen i klædeskabet. På boxel.dk kan du få konfektionsstativer som kan foldes sammen, er højdejusterbare, med gummihjul og i udvalgte modeltyper. Stativerne kan bruges til både voksentøj og børnetøj. Ved brug af en mellemstang på konfektionsstativet er der mere plads til børnetøjet i de små størrelser.

Hvad end dit kontor mangler en elegant løsning til opbevaring af overtøjet eller din butik kunne bruge en simpel metode til at fremvise de bedste tøjmærker, er dette siden for dig. Hos Boxel.dk fører vi konfektionsstativer i mange forskellige afskygninger og vi har garanteret også et der matcher dine ønsker.

Vores udvalg består blandt andet af foldbare modeller og modeller der kan justeres i højden. Vi fører derudover de stilede spiral gulvstativer i krom, der præsenterer tøjet på en flot og smart måde. Skal tøjet transporteres i bil så forhandler vi også justerbare konfektionsstænger til biler. Dette er blot et par eksempler på produkter fra vores komplette udvalg herover. Se nærmere på alle modellerne og find den rette løsning til en god pris.

Send os gerne en mail eller ring på telefon 88 18 41 94, hvis du har spørgsmål i forbindelse med valg af produkt.