Varekurve

    Billige varekurve i topkvalitet

    Med en indendørs varekurv er det nemt at holde styr på varerne i butikken. Kurvene er designet i materiale med en lang levetid, og er samtidigt ganske lette at flytte rundt i butikken, hvis det bliver nødvendigt. Her på boxel.dk sætter vi altid en stor ære i, at tilbyde et bredt og velassorteret udvalg. Netop derfor vil du altid finde indendørs varekurve i en række forskellige design. Vores filosofi er nemlig, at kunder aldrig skal være nød til at gå på kompromis. Man skal derimod kunne finde præcist den indendørs varekurv, der passer bedst ind i butikken. Naturligvis altid i høj kvalitet, og til lave priser.

    Mangler du slidstærke varekurve til butikken så kan du hos Boxel.dk finde et bredt udvalg. Vores produkter er både hårdføre og stilede, samtidig med at priserne som altid er i bund. Vi fører naturligvis produkter i flere forskellige farver, herunder krom og hvid så du kan få varekurve der matcher butikkens stil.

    Udover farver og priser, har du adskillige valgmuligheder når det kommer til størrelse. Uanset om du skal bruge en praktisk og kompakt model eller en mere rummelig type så har vi garanteret lige det, du skal bruge. Vi kan også tilbyde ”byg selv” løsninger med dertilhørende sokkel med hjul, samt mere traditionelle indkøbskurve med håndtag.

    Er du interesseret i at vide mere om hvad vi kan tilbyde, eller har du spørgsmål i forhold til valg af produkt, kan du kontakte vores kundeservice på mail eller telefon 88 18 41 94.