Bordstativer

Alsidige bordstativer i lækre materialer

På denne side findes vores flotte udvalg i smarte bordstativer. Bordstativet er et multifunktionelt stykke inventar, som passer rigtig godt ind i mange butikstyper. Det er utroligt nemt at finde anvendelse for denne type møbler, og ønsker man senere at ændre på indretningen sin butik, gør bordstativets alsidighed, at det nemt passer ind alle steder i butikken. Alle de modeller du finder her på siden er i førsteklasses kvalitet. Det betyder både, at de tager sig utroligt flot ud, og samtidigt at de er både robuste og slidstærke. Tre faktorer som hver især er ekstra vigtigt, når man taler butiksinventar som bordstativer og lignende.

Hos Boxel.dk kan du finde alt hvad du skal bruge til at fremvise dine produkter på en indbydende måde, som her hvor vi har samlet et bredt udvalg af bordstativer. Vi fører mange forskellige alsidige modeller og som altid til skarpe priser.

Kunne du for eksempel tænke dig et taskedisplay der kan justeres i højden, eller måske et elegant tråddisplay i krom, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi kan også tilbyde bordstativer med multifunktion, der giver dig mulighed for at udstille mange forskellige former for produkter, samt modeller der er specifikt egnede til sko. Dette er blot et udpluk af hvad vi kan tilbyde og vi opdaterer jævnligt udvalget med nye varer.

Kunne du tænke dig at høre mere om særlige produkter, eller har du spørgsmål til vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Send os en mail eller ring på 88 18 41 94.