Udstillingsborde

Indbydende udstillingsborde til gode priser

Her på siden finder du vores flotte udvalg i prisrigtige udstillingsborde. Udstillingsbordet er naturligt nok en vigtig del af mange typer butikkers indretninger. Det skal både være indbydende, funktionelt og samtidigt ikke stjæle for meget opmærksomhed fra selve varerne. Netop dette er kvaliteter som mange af de modeller som du finder her på boxel.dk besidder. Vi har stor erfaring indenfor valg af udstillingsborde, samt andre typer indretning. Skulle der således være spørgsmål vedr. indretning og lignende, så tøv ikke med at rette henvendelse.

Er du på udkig efter et udstillingsbord så er du kommet til det rette sted. Her hos Boxel.dk kan du finde mange forskellige modeller, der giver dig mulighed for at vise varerne i butikken frem på en flot og professionel måde.

Vi forhandler både større og mindre typer, i lækre materialer og farver. Du kan blandt andet finde produkter i hvid og sort højglans, der pynter næsten uanset butikkens stil. Vi fører også udstillingsborde i sæt á to og tre stk. og vi opdaterer jævnligt udvalget med nye produkter. Hvad end du er på udkig efter et gulvstativ til sko eller måske et smart gulvpodie, bør vores udvalg nemt kunne vække din interesse.

Se nærmere på samtlige modeller på siden her og få kunderne til at lægge mærke til dine bedste produkter. Kontakt endelig vores kundesupport, hvis du har spørgsmål.