Salgsborde

Salgsborde i topkvalitet

Her på siden finder du vores udvalg i smarte salgsborde, perfekt egnede til mange typer butiksmiljøer. Bordene er fremstillet i holdbare materialer, og har et smart og flot design. Funktionalitet er nøgleordet når man skal indrette ny butik, og dette er netop hvad møbler som disse salgsborde tilbyder. Foruden selve salgsbordene, så forhandler vi naturligvis også en række smart tilbehør, og reservedele. Dette sikrer, at dit produkt altid er klart til brug, og at det nemt kan repareres. Prismæssigt holder vi os altid på et fornuftigt niveau, både når det gælder salgsborde som dem herunder, eller et af de mange andre produkter, som vi forhandler her på boxel.dk.

Salgsborde er et must til enhver butik og her hos Boxel.dk finder du et bredt udvalg af modeller i høj kvalitet. Med salgsborde kan du fremvise dine produkter på en overskuelig og elegant måde og vores udvalg består af modeller i mange forskellige størrelser og designs. Fra det små, til det store - uanset dine behov så har vi garanteret lige det, du skal bruge.

Vi kan blandt andet tilbyde smarte indskudsborde og hyldemoduler til skarpe priser. Er det en flot pyramidemodel eller et gulvpodie du er ude efter så kan vi også her imødekomme dine ønsker. Du kan også finde ekstraudstyr når du handler hos os, som for eksempel regnhætter til stativer og bordplader i hærdet glas. Lyder det som noget du kan bruge så tag et kig på udvalget ovenfor.

Har du spørgsmål til vores udvalg, eller i forhold til særlige produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.