Ophæng & kroge

Ophæng og kroge til tøj

Med vores udvalg i ophæng og kroge er det ganske let, at holde styr på tøjvarer i butikken. Vi har altid et ganske stort udvalg hjemme. Derfor kan du næsten med garanti finde det tøjophæng eller den krog, som passer allerbedst ind i netop din butik. Kvalitetsmæssigt sørger vi altid for, at holde et højt niveau her på boxel.dk. Vi mener at ethvert køb skal være et som man kan have glæde af i mange år frem. Samtidigt er vores tøjophæng og kroge naturligvis designet specifikt med henblik på travle butiksmiljøer. Se nærmere på det store og velassorterede udvalg i denne type butiksinventar herunder.

Vil du gøre noget ekstra ud af garderoben derhjemme eller vil du fremvise tøjet i butikken på en overskuelig måde så er du kommet til det rette sted. Hos Boxel.dk forhandler vi ophæng og tøjkroge i mange forskellige varianter og til aldeles skarpe priser.

Vi fører blandt andet samlet diverse teleskopstænger, samt ophængningsskinner til teleskopstænger der skal monteres i loftet. Vi kan tilbyde tørklæderinge og tørklædeklemmer i både sort, hvid og transparent. Har du bruge for metalkroge, herunder til jeans, kan vi også her opfylde dine behov. Fra karabinhager og S-kroge, til slipsebøjle og bikiniophæng. Uanset om du mangler skobøjler, støvleklemmer eller loftsophæng, kan vi anbefale at du tager et kig på vores udvalg.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge eller har du spørgsmål vedrørende udvalget, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Send en mail eller ring på 88 18 41 94.