Møbler

Gør rummene stemningsfulde med vores udvalg af møbler

Selvom vores udvalg i møbler lige nu ikke er færdiggjort, så mener vi dog stadigvæk at der er gode varer at komme efter, her i kategorien. Uanset om man er på udkig efter smarte og behagelige puffer til udmattede kunder eller indretningen derhjemme, et nydeligt og pladsbesparende garderobeskab eller et praktisk bordstel, så vil du næsten med garanti finde hvad du søger, i de tre underkategorier her på siden med møbler. 

Vi ved at møbler i høj kvalitet og med moderne designs er altafgørende for stemningsfulde rum, hvad end det er som møblering i din butik eller i dit private hjem. Vi har derfor samlet en godt udvalg af møbler med høj kvalitet og spændende designs, der kan sætte den helt rette stemning for dine omgivelser. Alle møblerne på siden er nøje udvalgt efter, at de skal kunne fungere sammen og samtidig have et design, der kan holde i mange år. Det er et vigtigt parameter for os, at møbler ikke er noget, der skal gå af mode med det samme, men at de skal kunne indgå i rummet i mange år. Samtidig skal møbler ikke kun være flotte at se på, de skal også være praktiske og funktionelle. Så hvis du er på udkig efter møbler til din butik, så er der en masse spændende inspiration, hvor du kan sammensætte lige de møbler, der passe til din butiks stil og kunder. Udvalget spænder bredt, så du finder helt sikkert lige de møbler, der kan sætte de perfekte rammer for din butik. Tag et klik rundt i udvalget af møbler og lad dig inspirere. For at gøre det nemt og overskuelig har vi inddelt vores møbler i enkle underkategorier; garderobeskabe, puffer og bordstel. Det betyder at du i ro og mag kan danne dig et overblik over, hvilke møbler du har brug for. Hvis du har brug for rådgivning i forhold til udvalget af vores møbler, så kontakt os endelig her på boxel.dk. Vi er gerne behjælpelige med mere information om vores kvalitetsbevidste udvalg af møbler, hvis du skulle have behov for dette eller hvis du har specielle ønsker, så hjælper vi dig gerne.

 

Garderobeskabe i topkvalitet

Her på siden finder du et godt udvalg af garderobeskabe i høj kvalitet til forskellige formål og med høj funktionalitet. Garderobeskabe er vigtige møbler, hvad end det er i dit private hjem eller på kontoret. Vi har derfor samlet et godt udvalg af garderobeskabe, der lever op til mange forskellige behov og funktioner. Udvalget af garderobeskabe er nøje udvalgt med fokus på, at de skal være fremstillet i kvalitetsmaterialer, så de kan holde i mange år. Du finder derfor kun garderobeskabe af høj kvalitet her på siden. Det betyder at garderobeskabene er fremstillet med henblik på, at de skal kunne bruges i mange år uden at de slides ved dagligdagens brug. Vores garderobeskabe holder derfor deres udtryk og mister ikke farve, selvom de bliver brugt dagligt. Samtidig er konstruktionen af skabene fremstillet sådan, at de ikke mister deres facon eller bliver løse i samlingerne. Ud over god kvalitet har vores garderobeskabe et klassisk design, der kan passe sammen med de fleste møbler. Du får derfor garderobeskabe, der kan gå fint i spænd med din indretning, så du ikke skal ud og skifte alle dine møbler ud. Så hvad end du er på udkig efter garderobeskabe til privat hjemmet eller til kontoret, så vil du helt sikkert finde garderobeskabe her på siden, der vil gøre sig godt ud med dine resterende møbler. Har du brug for mere viden om vores garderobeskabe, så er vi meget glade for at hjælpe dig. Du kan kontakte os her på boxel.dk og vi kan i fællesskab finde frem til de garderobeskabe der passer perfekt til dig. Hvis du har specielle ønsker angående garderobeskabe, kan vi også være dig behjælpelig med vores viden inden for garderobeskabe.

 

Puffer i flotte designs

Her på siden går vi op i puffer med flotte designs, der holder i mange år. Vi har derfor samlet et godt udvalg af puffer, der alle udstråler kvalitet og æstetik. Pufferne er designet så kvalitet og æstetik går hånd i hånd uden at gå på kompromis med funktionaliteten, hvilket er en vigtig faktor, når der skal indkøbes møbler til privaten eller butikken. Du kan derfor i ro og mag klikke rundt på siden og finde en masse spændende inspiration i udvalget af puffer uden at bekymre dig om holdbarheden eller funktionaliteten. Puffer kan bruges i mange forskellige sammenhænge, hvad end det er som møbel i butikken eller som et smuk møbel i dit private hjem. Puffer er specielt ideelle som sidemøbler, der ud over den praktiske funktion som skammel eller stol også giver rummet et hjemligt og blødt udtryk. Her på siden finder du forskellige modeller af puffer, hvilket giver dig en masse kombinationsmuligheder i forhold til samspillet med dine resterende møbler. Så hvis du har brug for en diskret puf i hjørnet af rummet til at skabe fylde og samtidig skabe et intimt siddehjørne i hverdagen eller for dine kunder i butikken, så er du det rette sted. Eller hvis du ønsker en puf, der kan stå tydeligt frem og indbyde til at tage en slappe på den bløde pude, så finder du det her hos os. Tag en tur rundt i udvalget af puffer her på siden og lad dig inspirere af høj kvalitet og æstetiske detaljer. Skulle du have brug for hjælp, så kontakt os endelige her på boxel.dk. Vi er altid klar til at hjælpe dig, så du får de helt rette puffer til hjemmet eller til dine kunder i butikken.

 

Stilfulde og solide bordstel

Bordstel findes i mange varianter og kvaliteter og med et hav af forskellige designs og stilarter. Det kan virke som en jungle, hvilket er grunden til, at vi hos boxel.dk har brugt meget energi på at samle de bedste bordstel under denne side. Det betyder at du slipper for besværet med at lede efter de helt rette bordstel, der lever op til høje krav om kvalitet og funktionalitet. Udvalget er bordstel er valgt ud fra vores egne høje krav til valg af materialer og funktionalitet med et klar fokus på æstetiske detaljer. Du er derfor sikker på, at de bordstel, du forelsker dig i her hos os, kan holde til dagligdagens slid, hvad enten det er bordstel til butikken, kontoret eller i hjemmet. Bordstel er specielt velegnet, hvis du ønsker frihed til at vælge en bestemt form for bordplade eller hvis du har kastet dig ud i at designe din egen bordplade af gammelt træ eller går efter at støbe din egen plade i beton. Det der gør bordstel ideelle til dette, er deres fleksible design, hvor selve konstruktionens todeling gør, at du undgår den traditionelle bærende ramme. Det betyder, at du har mere frihed til at vælge, hvilken størrelse dit bord skal have. Du slipper derfor for at være afhængig af standardmål, der har det med ikke helt at passe i forhold til de resterende møbler i rummet. Skulle du have brug for mere uddybende information om de bordstel, du finder her hos boxel.dk, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar på at hjælpe dig og kommer gerne med rådgivning til dine valg af bordstel, hvis du har behov for dette.