Træbøjler

Flotte træbøjler i alle størrelser

Enhver tøjbutik med respekt for sig selv har naturligvis et utal af bøjler for at fremvise tøjet på en overskuelig og indbydende måde. Derfor kan du her hos Boxel.dk selvfølgelig finde et bredt udvalg, som her hvor vi har samlet træbøjler i topkvalitet.

Nedenfor finder du et stort udvalg i smarte træbøjler. Her på boxel.dk er det udvalget som gør forskellen. Et af vores vigtigste mål med webshoppen er, at vi altid kan imødekomme alle dine behov til butiksindretning, ikke mindst når det gælder træbøjler som dem herunder. Kvalitetsmæssigt holder vi altid et ganske højt niveau, samtidigt med at priserne holdes lave. Lige nu finder du både træbøjler i mindre størrelser (24½ cm.) og helt op til 45+ cm. På den måde kan man altid finde præcist den model, som matcher behovene i butikken bedst.

Uanset om du skal hænge babytøj, bukser eller jakker op så har vi den rette løsning for dig. Vi forhandler modeller med stang og klemmer i mange forskellige farver, som for eksempel sort, hvid og træ. Handler du med tøj til voksne kan vi naturligvis også her imødekomme dine behov. Vores udvalg består af produkter i mange forskellige størrelser og med vores priser er der mange penge at spare, især ved større køb.

Tag derfor et kig på hele udvalget og find det, du skal bruge. Send os gerne en mail eller kontakt os på telefon, hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg eller specifikke produkter.