Bordstativer

Bordstativer til enhver anledning

På denne side findes vores flotte udvalg i smarte bordstativer. Bordstativet er et multifunktionelt stykke inventar, som passer rigtig godt ind i mange butikstyper. Det er utroligt nemt at finde anvendelse for denne type møbler, og ønsker man senere at ændre på indretningen sin butik, gør bordstativets alsidighed, at det nemt passer ind alle steder i butikken. Alle de modeller du finder her på siden er i førsteklasses kvalitet. Det betyder både, at de tager sig utroligt flot ud, og samtidigt at de er både robuste og slidstærke. Tre faktorer som hver især er ekstra vigtigt, når man taler butiksinventar som bordstativer og lignende.

Skal du bruge bordstativer så har vi hos Boxel.dk et bredt udvalg og sikkert også en række modeller, der kan vække din interesse. Vores sortiment består af adskillige variationer, der kan bruges til mange forskellige genstande. Du kan blandt andet finde taskedisplays og skodisplays, der præsenterer varerne på en indbydende måde. Vi forhandler naturligvis bordstativer i flere forskellige højder, samt højdejusterbare modeller så du selv kan bestemme hvor højt du vil udstille. Vi fører også mere alsidige modeller der kan bruges til en bred vifte af produkter, som for eksempel tøj, halstørklæder og meget mere.

Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye varer og vores priser er som altid i bund. Derudover gør vi meget ud af vores kundeservice så har du spørgsmål i forhold til valg af produkt er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en mail eller ring på telefon 88 18 41 94.