Diske

Diske til butik

Diske fås i mange varianter. Her på boxel.dk har vi pt. diske som er transportable og som saml selv. Den transportable disk er et flot stykke inventar til f.eks. din messestand. Saml selv diskene fås i forskellige størrelser og farver. Har du spørgsmål vedr. denne type butiksinventar, så tøv ikke med at rette henvendelse til vores kundeservice. Her vil du blive mødt af venlige og professionelle medarbejdere, der sidder klar til at yde råd og vejledning. Således finder vi i fællesskab ud af præcist hvilen type disk, der passer allerbedst til netop din butik. Se nærmere på udvalget herunder.

I din butik vil du have svært ved at undvære diske, der er det sidste sted dine kunder kommer forbi, når de har været ude at handle. Da det er det dine kunder ser som det sidste, vil det være ideelt, at det er det rette valg du lander på. Du bør derfor også tage din butik og det du sælger i betragtning. Der er stor forskel på om du står i en blomsterbutik eller i en tøjbutik, for at give et eksempel. Det er dog ikke dette, du skal tænke mest på, det er pladsen i butikken, eller hvor du vælger at placere disken henne.

De kommer i mange varianter, og giver dig derfor den rette mulighed for at finde det, der passer bedst til din butik. Du kan blandt andet finde dem i saml selv, eller som transportable, der giver dig mulighed for at flytte rundt på dine møbler. Det er blandt andet praktisk med de transportable til messer og andet, hvor der er behov for at kunne flytte rundt på din udstilling. Det kan også være praktisk hvis du har ønsker om at forny dit sortiment, og derved har brug for at kunne rykke rundt på dine møbler.

 

Saml selv disk

Du kan med saml selv diskene finde dem i flere størrelser og farver, der kan gøre det lettere for dig, at finde den rette til indretningen i din butik.

Da diske er det sidste dine kunder møder, er det ideelt at der er sammenhæng mellem den og de forskellige møbler du har, i resten af butikken.

Her hos Boxel.dk vil du finde det rette til din butik, både med hensyn til butiksinventar og diske.